Neler Yeni

Küçükburjuvazi Storeden ayakkabı alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cenker
Arkadaşlar selam, araba videoları çeken ve aynı zamanda internet üzerinden ayakkabı satan küçükburjuvazi den ayakkabı alınır mı? sizce
1200 tl ye nike satıyorlar. tabii ki orijinal olmasını beklemiyorum ama almaya değermi sizce. daha önce oradan alışveriş yapan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Mert ash
Arkadaşlar selam, araba videoları çeken ve aynı zamanda internet üzerinden ayakkabı satan küçükburjuvazi den ayakkabı alınır mı? sizce
1200 tl ye nike satıyorlar. tabii ki orijinal olmasını beklemiyorum ama almaya değermi sizce. daha önce oradan alışveriş yapan arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim
başarılı dedikleri ebonun ayakkabıları bile vasattı böyle yerlerden alınmamalı ayak sağlığı önemli

Stayy

80+ Bronze
Önüne gelen ayakkabı tişört bastırıyor satıyor hocam hiç çakma işlere bulaşma derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cenker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önüne gelen ayakkabı tişört bastırıyor satıyor hocam hiç çakma işlere bulaşma derim
haklısınız kesinlikle. şu zamana kadar hiç çakma giymedim. bi acaba mı demiştim o yüzden bu konuyu açtım. fikriniz için saolun

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Furkan Demirtaş
haklısınız kesinlikle. şu zamana kadar hiç çakma giymedim. bi acaba mı demiştim o yüzden bu konuyu açtım. fikriniz için saolun
Bro ben de daha yeni sneaker aldım dün sipariş verdim bugün geldi. Amazonda sağlam indirim var girip bakmanı şiddetle öneririm. 1700 TL ye puma aldım ben.

Top Bottom