Neler Yeni

KULAĞIMDA SİVİLCE GİBİ YARA ÇIKTI KULAKLIK YÜZÜNDEN Mİ OLDU ACABA?

siyabent

80+ Bronze
airpodsum var
20 gün yatmıştı kullanmadım bu 20 günden öncede bir kez annem takmıştı kulaklığı ve sonra kutusuna koydum 20 gün yattı öyle geçenlerde çıkardım taktım ve annemin kulağına taktığı kulaklığı taktım iki üç gün sonra sivilce gibi yara çıktı kulağımın dıştan iç kısmında
annemde kulak mantarı ve kulak zarı delinmesi vardı ameliyat olmuştu
bende normalde çok titizimdir ama o gün silmeden kullandım acaba ondan kaynaklı mı oldu dostlar bi doktora görünmelimiyim

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
airpodsum var
20 gün yatmıştı kullanmadım bu 20 günden öncede bir kez annem takmıştı kulaklığı ve sonra kutusuna koydum 20 gün yattı öyle geçenlerde çıkardım taktım ve annemin kulağına taktığı kulaklığı taktım iki üç gün sonra sivilce gibi yara çıktı kulağımın dıştan iç kısmında
annemde kulak mantarı ve kulak zarı delinmesi vardı ameliyat olmuştu
bende normalde çok titizimdir ama o gün silmeden kullandım acaba ondan kaynaklı mı oldu dostlar bi doktora görünmelimiyim
Kulak mantarı varsa temasla bulaşabilir büyük ihtimal mantar olmuştur temiz tut nemli olmssins izin verme mantar nemde çoğalır doktora görünmeye pek ihtiyac olacağını sanmam

siyabent

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulak mantarı varsa temasla bulaşabilir büyük ihtimal mantar olmuştur temiz tut nemli olmssins izin verme mantar nemde çoğalır doktora görünmeye pek ihtiyac olacağını sanmam
kolonyalı peçetyle ffalan temizleyeyim mi hergün bi kaç kez

yigiitoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
Kulağının en iç bölgesindemi yoksa gözüken yerindemi gözüken yerdyse normal sivilcedir büyük ihtimal mantar içte çıkar daha çok

siyabent

80+ Bronze
Kulağının en iç bölgesindemi yoksa gözüken yerindemi gözüken yerdyse normal sivilcedir büyük ihtimal mantar içte çıkar daha çok
hocam parmağımla elleyebiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1739045452772.png

siyabent

80+ Bronze
Normal sivilcedir ya bendede oluyor zaman zaman pek elleşme temiz tut sıkıntı olmaz
bendede daha önce oldu geçti 5 10 güne ama şimdi böyle bi şeyin üstüne denk gelince bi acaba mı dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,092
Üyeler
167,422
Son üye
Mercxd
Top Bottom