Neler Yeni

Öneri KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mouseavcisi11
selam agalar sadece müzik ve telefon görüşmesi için kulaklık arıyorum bütçem yok. fiyat performans odaklı olmasını istiyorum. şuan aktif olarak 'a' kalite çakma airpods pro kullanıyorum ses kalitesi çok iyi fakat bataryası hızlı bitiyor ve çakma olduğu için kulağımda patlarmı diye endişe ediyorum.

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ali
selam agalar sadece müzik ve telefon görüşmesi için kulaklık arıyorum bütçem yok. fiyat performans odaklı olmasını istiyorum. şuan aktif olarak 'a' kalite çakma airpods pro kullanıyorum ses kalitesi çok iyi fakat bataryası hızlı bitiyor ve çakma olduğu için kulağımda patlarmı diye endişe ediyorum.
Bütçe ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi böyle diyorsunuz ben size 1000 TL'lik kulaklık da öneririm 10000 TL'lik de. Kaç seviyelerinde iyi olur yazın ona göre önereyim.
hiç farketmez kartla alıcam sadece fp olsun kazıklanmıyayım yeter :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mouseavcisi11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OverallTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ali
marka iyi gelmedi
Hocam Techolay diye bir forum var oraya üye olun Simon adlı kişiyi etiketleyerek konu açın o yardımcı olur bu işin piiri resmen. Benim önerim ise Nothing Ear (A) olur. Ayrıca QCY'de sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şeffaf mod, normal mod, gürültü engelleme modu var.
2k altı alabileceğin en fiyat performans kulakiçi kulaklıktır o. Kendimde kullanıyorum.
Aynısı çoğu kulaklıkta var.

Hocam Techolay diye bir forum var oraya üye olun Simon adlı kişiyi etiketleyerek konu açın o yardımcı olur bu işin piiri resmen. Benim önerim ise Nothing Ear (A) olur. Ayrıca QCY'de sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısı çoğu kulaklıkta var.
Sadece bu kulaklıkta var diye bir iddiam yok ki 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,290
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto