sıra bulunmuyor ki sabah 5te falan gitmem lazımDoktora gittin mi
Yarın bi aile hekimine gideyim o zamanKimin yaşadığını boşverin hocam doktora gidin. İltihap falan kapmıştır diye düşünüyorum ama siz yine de doktora görünün.
Hocam hastenelerde aile hekimleri oluyor onlar seni yönlendiriyorsıra bulunmuyor ki sabah 5te falan gitmem lazım
Sabah 5te ne yapacaksınız sabah 5te poliklinikler açık olmuyor bilesıra bulunmuyor ki sabah 5te falan gitmem lazım
Valla diğer şehirleri bilmiyorum ama benim şehirde böyle ilk sıralarda muayene olmak için 5te gidiyorsun bir kağıda ismini yazıyorsun sonra 7.30da makina açılıyor kağıttaki sıraya göre makinaya sıraya giriyorsun muayene sırası alıyorsun 8.30 tada muayene başlıyor tedavi olmasan daha iyi 2 kere gittim bu şekilde beter oldumSabah 5te ne yapacaksınız sabah 5te poliklinikler açık olmuyor bile
İlk defa duydum randevu alamayanlar için iyi ama rezil bir sistem aslında. Ben ara ara kontrol ediyorum randevu alacağımda. Geçen ay kbbden randevu aldım 15 gün sonraya. 1 saat sonra yine kontrol ettim 5 gün sonraya randevu açılmış biri iptal etmiş hemen oraya çektim. Bence ara ara bakmak lazım iptal edenler de oluyorValla diğer şehirleri bilmiyorum ama benim şehirde böyle ilk sıralarda muayene olmak için 5te gidiyorsun bir kağıda ismini yazıyorsun sonra 7.30da makina açılıyor kağıttaki sıraya göre makinaya sıraya giriyorsun muayene sırası alıyorsun 8.30 tada muayene başlıyor tedavi olmasan daha iyi 2 kere gittim bu şekilde beter oldum
Nereden alıyorsunuzİlk defa duydum randevu alamayanlar için iyi ama rezil bir sistem aslında. Ben ara ara kontrol ediyorum randevu alacağımda. Geçen ay kbbden randevu aldım 15 gün sonraya. 1 saat sonra yine kontrol ettim 5 gün sonraya randevu açılmış biri iptal etmiş hemen oraya çektim. Bence ara ara bakmak lazım iptal edenler de oluyor
Mhrs'denNereden alıyorsunuz
özele gitsıra bulunmuyor ki sabah 5te falan gitmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın bi aile hekimine gideyim o zaman