Baran Can 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1,289 Dahası Reaksiyon skoru 684 İsim Baran Can Aydogdu 7 Mayıs 2021 #1 Kulak Üstü Kulaklık Nasıl Temizlenir? Sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 7 Mayıs 2021 #2 Baran Can yazmış: Kulak Üstü Kulaklık Nasıl Temizlenir? Sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Eline nemli bezi al, sil bildiğim bu kadar ben böyle temizliyorum.
Baran Can yazmış: Kulak Üstü Kulaklık Nasıl Temizlenir? Sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Eline nemli bezi al, sil bildiğim bu kadar ben böyle temizliyorum.
Farway 80+ Silver Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4,896 7 Mayıs 2021 #3 Yani pedlerini komple değiştirebilirsin eğer çıkan bir modelse çünki zamanla terden mütevellit koku yapıyor onun dışında pek kulaklık temizleyen insan görmedim doğrusu
Yani pedlerini komple değiştirebilirsin eğer çıkan bir modelse çünki zamanla terden mütevellit koku yapıyor onun dışında pek kulaklık temizleyen insan görmedim doğrusu