Neler Yeni

Kulakiçi Bluetooth kulaklık önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Telefonda kullanmak için güzel bir kulak içi kulaklık arıyorum. Aktif olarak kullandığım bir kulak üstü Jblim var memnunum fakat bazen kulak içi de lazim oluyor. Siyah beyaz farketmez fiyat performans öneri yapar mısınız?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telefonda kullanmak için güzel bir kulak içi kulaklık arıyorum. Aktif olarak kullandığım bir kulak üstü Jblim var memnunum fakat bazen kulak içi de lazim oluyor. Siyah beyaz farketmez fiyat performans öneri yapar mısınız?
Piyasada uygun fiyatlı anker kulaklıklar var. Bana göre anker hem ses hemde kalite olarak en iyi markadır. Jbl evet ses olarak bir milim önde olsa da kalite olarak anker bir numaradır. F/p olarak anker R50i önerebilirim. Ama kablolu bir jbl yanında sönük kalır. Kulaküstü kulaklıklar için de aynı şekilde. Ama tatmin edecektir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 bucuk yildir kullaniyorum sarji iyi gidiyor memnunum kac kere dusurdum bir sey de olmadi uygulamasi da kullanisli öneririm bence f/p.

Bütçe belirtirseniz daha iyi yardimci oluruz.
Kafamda tam bir bütçe yok ama yedek kulaklığım olacağı için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum. Attığınız kulaklığın fiyatında daha iyi kulaklık varsa tercih edeyim ama daha üstüne pek çıkmam gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de güzelmiş hangisini tercih edeyim? Qcy mı Anker mi?

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Kafamda tam bir bütçe yok ama yedek kulaklığım olacağı için yüksek fiyatlar vermek istemiyorum. Attığınız kulaklığın fiyatında daha iyi kulaklık varsa tercih edeyim ama daha üstüne pek çıkmam gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi de güzelmiş hangisini tercih edeyim? Qcy mı Anker mi?
Qcy tavsiye etmem ancsi fena değil ama dip ses yapıyor ses kalitesi açısından anker r50i alınabilinir anc illede lazımsa alabilrsiniz dış ortam sesini fena engellemiyor fiyatına göre

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Qcy tavsiye etmem ancsi fena değil ama dip ses yapıyor ses kalitesi açısından anker r50i alınabilinir anc illede lazımsa alabilrsiniz dış ortam sesini fena engellemiyor fiyatına göre
Biraz baktım da Qcy ye daha sıcak bakıyorum biraz sonra sipariş vereceğim de yine tam emin değilim.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Son olarak bu 2 modelden hangisini önerirsiniz ? @DeH$et @Vitor Pereira @apole
Hocam dediğim gibi anker ses olarak kesinlikle daha iyi ama aktif olarak dışarda kullanacaksanız qcy alabilirsiniz daha çok evde sessiz ortamda kullanırım diyorsanız anker r50i iyidir ek olarak qcy noktasında bir bilgilendirme yapayım iki kulaklığında şarjı farklı gidiyordu bazen anlamadığım şekilde dolayısıyla 1 tanesinin şarjı varken diğerinki olmayabiliyordu bu bana özgü bir sorun olabilir ama aklınızda bulunsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,307
Üyeler
158,990
Son üye
Airdrop V
Top Bottom