Neler Yeni

Kulakiçi Kulaklık Önerisi Bütçe= max 1.3k

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Çiloğlu
Bütçe
1300
Selam Dostlar 1.3K bütçeye kadar silikonlu siyah/koyu renkte kulak içi kulaklık alıcam her türlü önerinize açığım ama yurtdışı olmasın acil ihtiyacım var. baktığım model Anker R50i

oEnesQlf

80+ Silver
Selam Dostlar 1.3K bütçeye kadar silikonlu siyah/koyu renkte kulak içi kulaklık alıcam her türlü önerinize açığım ama yurtdışı olmasın acil ihtiyacım var. baktığım model Anker R50i
Hangi amaçla kullanacaksınız müzik,oyun,sesli görüşme?

oEnesQlf

80+ Silver
Oyun hariç kullanılcak müzik daha önemli ama mikrofonuda konuşmaya yetecek kadar iyi olsa yeterli
Jabra elite 4 olabilir incelemeleri youtubeda mevcut,Enes özen kanalına bakarsanız daha iyi seçenekler bulabilirsiniz

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Çiloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jabra elite 4 olabilir incelemeleri youtubeda mevcut,Enes özen kanalına bakarsanız daha iyi seçenekler bulabilirsiniz
Mümkünse birde Kısa model değilde uzun saplı modellerden önerebilir misiniz? (arkadaşıma hediye alıcam)
Jabra elite 3 kullanmıştım pek beğenmedim mikrofonu ses kalitesi beni tatmin etmedi gürültü engellemesi daha iyi olabilirdi.

oEnesQlf

80+ Silver
Mümkünse birde Kısa model değilde uzun saplı modellerden önerebilir misiniz? (arkadaşıma hediye alıcam)
Jabra elite 3 kullanmıştım pek beğenmedim mikrofonu ses kalitesi beni tatmin etmedi gürültü engellemesi daha iyi olabilirdi.
Anker r50i ya da qcy t13

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,803
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom