Neler Yeni

Kulakiçi kulaklıklar kulağımda durmuyor

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
2 tane kulakiçi kulaklık aldım fakat ikiside kulağıma olmadı. İlk aldığım kalitesiz olduğu için oturmyordur diyip linkte olan kulaklığı aldım lakin en küçük silikonu taksam dahi kulağıma girmiyor. Sağ kulağımdaki çok sıkıntı çıkarmıyor ama soldaki hiç durmuyor. Yürürken veya kendiliğinden düşüyor. İade talebi oluşturdum kulağımda durmuyor diye. Sizce ne yapmalıyım.

Kulaklık bu

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,542
İsim
Emir
Düşüyorsa büyük slikondan takmanız gerek küçük olandan değil.Kulağa da girer sadece siz yanlış takıyorsunuz diye düşünüyorum.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
herkesin kulak yapısı farklı. ben de silikonlu kulaklık takamıyorum mesela. bi kulak deliğim diğerinden daha küçük, sende olduğu gibi bir kulağıma uysa bile diğerine uymuyor hiçbir şekilde. bu yüzden silikonsuz kulaklık tercih ediyorum her zaman. sen de silikonsuz bak

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaması imkansıza yakın.Kulağınız küçük bile olsa illa ki birisi olur.Yanlış takıyorsunuz diye düşünyorum
Nasıl takmam gerekiyor hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkesin kulak yapısı farklı. ben de silikonlu kulaklık takamıyorum mesela. bi kulak deliğim diğerinden daha küçük, sende olduğu gibi bir kulağıma uysa bile diğerine uymuyor hiçbir şekilde. bu yüzden silikonsuz kulaklık tercih ediyorum her zaman. sen de silikonsuz bak
Tamamdır hocam şuan elimde olanı iadeye vereyim parası yatsın bakacağım.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
Olmaması imkansıza yakın.Kulağınız küçük bile olsa illa ki birisi olur.Yanlış takıyorsunuz diye düşünyorum
yarım parmak kadar şeyin altı üstü bir tane sokulan yeri var zaten. yanlış takma şansı yok. kulak yapısı uygun değildir

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,542
İsim
Emir
Nasıl takmam gerekiyor hocam ?

Ortanca slikonu takıp ytden inceleme videosundan nasıl takıldığına bakar msn bi?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
1k ya kadar kulaklık arıyorsan qcy t20 veya huawei freebuds se 2 öneririm. qcy biraz büyük. kulağın küçükse olmaz. huawei biraz daha küçük boyutta.

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
1k ya kadar kulaklık arıyorsan qcy t20 veya huawei freebuds se 2 öneririm. qcy biraz büyük. kulağın küçükse olmaz. huawei biraz daha küçük boyutta.
Küçük boyutta olup 600tl civarı olan varmıdır hocam.

kulağınıza girmiyor mu?
Girmediği için düşüyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,075
Üyeler
158,946
Son üye
calisaneyup