Neler Yeni

Çözüldü✓ Kulakiçi oyuncu kulaklığı önerilerinizi bekliyorum.

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Bütçe
300
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Mikrofonlu kulakiçi oyuncu kulaklığı almaya karar verdim. Bütçem maksimum 300-400 TL bandında. Bu bütçeye mümkün olduğu kadar F/P beni üzmeyecek bir ürün almak istiyorum. Bu bütçelere mikrofon kalitesi belli bir seviyeyi geçmeyebilir onun farkındayım. Ama oyunda arkadaşlarımla sağlıklı bir şekilde konuşabilmek mikrofonundan tek beklentim. Bilgisayarda film, dizi, müziklerde de çok takılıyorum. Kulaklık kalitesi benim için daha önde bir konu. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle aktif olarak bu bütçelerde bir ürünü kullanan birileri varsa onların yorumlarını merakla bekliyorum. Görüşlerini ve yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

NOT: Kablolu olanlarından almak istiyorum.

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
Rampage in bu tür ürünlerine bakabilirsin dostum mesela SNR-X 10

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Farway

80+ Silver
Dostum o çok kulak yorar bence haberin olsun,sonuçta mikrofon ağır basacak ve dengesiz.

Eclipse

80+ Bronze
rm k36nın mik kalitesi çok iyi değil gibi. ben de kulakiçi pc için bir kulaklık arıyorum.

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
rm k36nın mik kalitesi çok iyi değil gibi. ben de kulakiçi pc için bir kulaklık arıyorum.
Yorumlarda Discord da gürültü engelleyici ile kullananlar bir sorun yaşamadığını söylüyor. Dolby ile ekolayzır ayarı yaparak kullanıma başlanmasını tavsiye ediyorlar. Birde ses yükseklik seviyesini düşükte kullanılmasını öneriyorlar.

Eclipse

80+ Bronze
Denenebilir aslında ama yine de bu model benim için uygun değil. Yeni pc aldım, borçtayım. Biraz rahatlarsam fury x düşünüyorum. Kulakiçi isteği git gide köreliyor :D

emresanda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Dostum o çok kulak yorar bence haberin olsun,sonuçta mikrofon ağır basacak ve dengesiz.
Peki hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denenebilir aslında ama yine de bu model benim için uygun değil. Yeni pc aldım, borçtayım. Biraz rahatlarsam fury x düşünüyorum. Kulakiçi isteği git gide köreliyor :D
:D Kulakiçinde maalesef orta segment diye bir şey yok :D Ya böyle düşük bütçeye var yada yüksek bütçeye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vazgeçtim abi :D Üst segment dışında alınamayacak bir ürün. :D

Top Bottom