Neler Yeni

G.o mu H.o mu muadil ürün önerilerinizi ve tecrübeli arkadaşları bekliyorum

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Draq123
40 a tamamlayacak olsanız hangisini alırdınız ? oyun oynamıyorum diye gereksiz buldum hocam 4060 ı normalde mac alacaktım oyunla o kadar ilgilenmiyorum yani
Oyun oynamayacksan 20k ya laptop al hocam o zaman?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
Oyun oynamayacksan 20k ya laptop al hocam o zaman?
işlemci gücü önemli hocam. bu fiyata daha iyi işlemcili modeller alınabilir belki ama birkaç oyun oynarım belki diye war thunder vs. aldım. yani hardcore oyuncu olmadığım için 4050 işimi görüyor yüzden aldım işlemci önemli ki 13650hx gayet iyi bir işlemci

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,213
İsim
Draq123
Ne anlation dayi victus atmissin throttle yiyecek assa yukari ayni performansi alacak zaten.
Ben victus atmadım kardeş başkası o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne anlation dayi victus atmissin throttle yiyecek assa yukari ayni performansi alacak zaten.
Ne anlatıyon dayı ne demek düzgün konuş daha genciz çok şükür sen baya küçüksün ama galiba kullandığın ifadelere bakılırsa

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
ha bir de parmak soğutma olayı muazzam hocam :)) hava klavyeden içeri geçerken parmaklarda baya iyi bir hissiyat bırakıyor diğerlerinde de böyledir de söylemek istedim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Görkem çetinkaya

Ne anlatıyon dayı ne demek düzgün konuş daha genciz çok şükür sen baya küçüksün ama galiba kullandığın ifadelere bakılırsa
Duzgun cumle kuramiyorsun daha bence senin yas az cok belli oluyor.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
bu laptopun ederi 32 33 34k maks

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Görkem çetinkaya

Loq daha beter fark etmez ztn. Kronik problemi o kadar cok ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
SERHAT BOZBAYIR
herkese selamlar 37k ya asus g16 4050 i7 13650hx aldım. wuxga ekran 165 hz onun dışında kasa gövde özellikle soğutma alanında muazzam 3 tane fan ve sıvı metal var.

alırken ki beklentim şuydu

1-işlemci
2-kasa ve gövde kalitesi
3-soğutma
4-kroniği asla olmasın uğraşamam

genel olarak bunlar pek oyun oynayan biri değilim arada bir war thunder oynuyorum. yazılım müh için aldım laptopu. laptopun ederi bu değil bana sorarsanız 33k civarı ama yapacak bir şey yok. varsa bu model yerine önerilerinizi bekliyorum h.o mu g.o mu ?
H.o

Top Bottom