Neler Yeni

Kulakiçi tam kablosuz silikonlu kulaklık önerisi

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Bütçe
800
Başlıkta dediğim gibi böyle bir kulaklık arıyorum en fiyat performans olan kulaklığı söylerseniz sevinirim bütçem 50 TL kadar oynayabilir

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
QCY HT05 Melobuds alabilirsin. Fiyat/performans alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri. Birçok kişiye aldırdım kendim de kullanıyorum memnunum.
Saat 18'de tık hızında kuponlardan 500 üstü 50 TL indirim olanı da kullan 550TL'ye alırsın.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QCY HT05 Melobuds alabilirsin. Fiyat/performans alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri. Birçok kişiye aldırdım kendim de kullanıyorum memnunum.
Saat 18'de tık hızında kuponlardan 500 üstü 50 TL indirim olanı da kullan 550TL'ye alırsın.
N11 hızlı kuponları di mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergonomisi nasıldır sporda vs kullansam kulaktan düşer mi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
N11 hızlı kuponları di mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergonomisi nasıldır sporda vs kullansam kulaktan düşer mi
Tık hızında kuponlar. Kullananlar biraz büyük diyor ama benim kulağım küçük olmasına rağmen rahat oluyor ve düşme gibi bir sorun yaşamadım. Kulaklığı kulağına takmasını da bileceksin ama. Kulaklığın tasarımına göre takma şekli var. Uzun kısmı kulaklığının altındaki boşluğun arasında geçecek eğimli bir şekilde çenene doğru bakacak. Çoğu kulaklık böyle. Takmasını bilmeyen çok kişi gördüğüm için gidip kulaklığa bahane buluyorlar. Adam gidip ters takmış kulaklığı, solu sağa, sağı sola takmış bunu gördüm yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom