Neler Yeni

Kulaklığım Sağlam Fakat Mikrofonum Çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cevdet Ertuğrul Balı
İyi günler öncelikle herkese dün güzel bir şekilde oyunumu oynuyordum ve dc konuşuyorduk sesim iyiydi fakat bugün pc oturduğumda şuan ders de hocanın sesi geliyor ama benimki gitmiyor ses kaydedicisini açıyorum sesimi denemek için fakat ses ses dediğimde robotik bir ses cızzz cızzz diye karşılık alıyorum sorun kulaklıkta zannettim kulaklık başkasını denedim onda da aynı şekil 2 kulaklığı da başka şeye takıyorum sorunsuz çalışıyor bir kaç kişiye sordum driver güncelle dediler onu da yapıyorum şuan olmazsa dönüş sağlarım buraya zaten fakat olay driver ile değilse ne olabilir veya iş anakartı garantiye göndermek gibi dahada uzayabilir mi?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
İyi günler öncelikle herkese dün güzel bir şekilde oyunumu oynuyordum ve dc konuşuyorduk sesim iyiydi fakat bugün pc oturduğumda şuan ders de hocanın sesi geliyor ama benimki gitmiyor ses kaydedicisini açıyorum sesimi denemek için fakat ses ses dediğimde robotik bir ses cızzz cızzz diye karşılık alıyorum sorun kulaklıkta zannettim kulaklık başkasını denedim onda da aynı şekil 2 kulaklığı da başka şeye takıyorum sorunsuz çalışıyor bir kaç kişiye sordum driver güncelle dediler onu da yapıyorum şuan olmazsa dönüş sağlarım buraya zaten fakat olay driver ile değilse ne olabilir veya iş anakartı garantiye göndermek gibi dahada uzayabilir mi?
Tw varsa bakabilirim, banada olmuştu çok fazla çözüm yolu var anlatmak uzun sürebilir ama istersen anlatırım.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Tw şuan müsait değilim fakat anlatabilirsen sevinirim
1. Türk usülü olarak mikrofona azıcık vur ço yüksek cızırtı sesi varsa
2. dB ayarını değştir
3. mikrofon kablosuhnu çıkar ve kasanın diğer tarafındaki jak girişine tak (jak mı adını bilmiyorum ona sok)

Bunlar işe yaramalı.
Benim mikrofondada aynı sıkıntı var tak diye toakt atıyorum düzeliyor o.O2

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Jak girişinde sıkıntı olabilir.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
USB girişi olan bi' kulaklığı dene. Ya da Bluetooth olan.

Top Bottom