Neler Yeni

Kulaklığın tamirini nasıl yapabilirim?

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Merhaba, Corsair HS80 kulaklık var fakat sol taraftaki yuva çıktı. Görsellere ekleyeceğim. Kafaya taktığım zaman sorun yok çıkma vs olmuyor ama kulaklığın üstünden tuttuğum zaman yuvasından çıkıyor, bir tek kablo tutuyor o da kopacak gibi geliyor. Bunu yuvasına nasıl sıkıştırabilirim ne kullanabilirim? Yapıştırıcı kullandım olmadı :D

Ekler

• pro-4RqfVupq.jpeg
    pro-4RqfVupq.jpeg
    382.7 KB · Hit: 16
  • pro-60pVYF0d.jpeg
    pro-60pVYF0d.jpeg
    293.6 KB · Hit: 15
  • pro-n9ul81nJ.jpeg
    pro-n9ul81nJ.jpeg
    300.2 KB · Hit: 15

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Direk içine geçiyor herhalde. Nasıl bir yapıştırıcı kullandın ki tutmadı ?

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk içine geçiyor herhalde. Nasıl bir yapıştırıcı kullandın ki tutmadı ?
Evet, direkt içine oturuyor normal olması gerektiği gibi. Kırtasiye yapıştırıcıları denedim, sarı olan ve kırmızı beyaz olan fakat tutmadı.

gavanoz

80+
Hocam 404 tarzı hızlı yapıştırıcıyla 1 damla bile işinizi görür diye düşünüyorum zaten oynama gibi bi durumu yok sanırım o kısmın

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Hocam konudan bağımsız memnun musunuz hs80 max düşünüyorum ama steelseries arctis 7+ dan geçmek istiyorum kafa yapısı küçük geldi ss markasının nasıldır bu her yönüyle yorumlar mısınız

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
Hocam 404 tarzı hızlı yapıştırıcıyla 1 damla bile işinizi görür diye düşünüyorum zaten oynama gibi bi durumu yok sanırım o kısmın
404 ile de bir deneyeyim olmadı aklıma bir tek slikon tarzı bir şey geliyor başka bir şey düşünemedim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konudan bağımsız memnun musunuz hs80 max düşünüyorum ama steelseries arctis 7+ dan geçmek istiyorum kafa yapısı küçük geldi ss markasının nasıldır bu her yönüyle yorumlar mısınız
Yani, çok iyi diyemem çok kötüde diyemem ama sendekinden geçmeye değeceğini zannetmiyorum. Kafa yapısı olarak güzel oturuyor ama önemli olan o ise sana.

gavanoz

80+
404 ile de bir deneyeyim olmadı aklıma bir tek slikon tarzı bir şey geliyor başka bir şey düşünemedim bende
Hocam yapışacak yere fazla değil yayarak bi kaç damla sürün iyice yapışsın hareket etmiyorsa çıkmaz kolay kolay diye düşünüyorum

Oneole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan Tufan
yuvaya mı sürmek daha mantıklı olur
Hocam yapışacak yere fazla değil yayarak bi kaç damla sürün iyice yapışsın hareket etmiyorsa çıkmaz kolay kolay diye düşünüyorum

yoksa girecek uca mı?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani, çok iyi diyemem çok kötüde diyemem ama sendekinden geçmeye değeceğini zannetmiyorum. Kafa yapısı olarak güzel oturuyor ama önemli olan o ise sana.
Kafa üstü ağrı yapıyor uzun kullanım da

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
can
bu tarz yapıştırıcı işinizi çözer çok fazla sürmenize gerek yok 1-2 damlası tutar
1738518550539.png

Top Bottom