Neler Yeni

Yardım Kulaklık Alıcam yardım bütçe max 1500

Rulep

80+ Gold
aslında çokta bir fark yok para eden şey çoğu zaman tasarım ve konfor oluyor ki bizim ülkemizde fiyat farkı uçuk oluyor yurt dışında bu fiyat farkı gülüncek derece de az neyse anlayacağın aslında aman amanlık bir fark yok ama ülkemizde ki fan boylar orta düzey kulaklığı tüm kulaklıklardan üsttün tuttuğu için bu algı yaratıldı bu abartılan markanın modelini söylememe bile gerek yok aslında sadece 2 desem çoğu kişi ne olduğunu anlayacak ve linç kampanyasına başlıyacak neyse umrumda değil açıkçası bu durumda ses kasma pratik ve ortalama bir kulaklıklada profesyonel bir oyuncu olamaycaksan iş görür ki profesyonel seviyede oyun oynanayan insaların çoğuda öyle süper üst düzey kulaklık kulanmıyorlar ki zaten donuna kadar sponsorluk alanlar başka günün sonunda illaki farklar var olur ama öyle abartıldığı kadar bir fark yok ki zaten piyasadaki nerdeyse tüm kulaklıklar sanal 7.1 kullanıyor yazılımla yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.1 sanal oluyor olmasada olur bir durum anlayacağın
sanal da olsa faydası var

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
turan
sanal da olsa faydası var
o kadar önemli bir şey değil eski pugb oyuncusu bilen bilir adam manyak iyi pugb ilk zamanlarından beri oynar ve genelde kulandığı kulaklığa bak istersen

Sadece merakımdan soruyorum, bu tarz ekipmanlara bu kadar para harcamak gerçekten değiyor mu? Mesela bende 100 liralık JBL kulak içi kulaklık var gayet yeterli geliyor. Yanlış anlaşılmasın parası olan alır ona ben karışamam, merak ediyorum sadece o kadar fark oluyor mu?
için rahat olsun yetenek ve pratikle oluyor bu işler ben bu adamı pugb ilk çıktığı zamanlardan beri takip ediyorum hep bu kulaklıkla oynuyor

chiccobl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Esad Çelik
o kadar önemli bir şey değil eski pugb oyuncusu bilen bilir adam manyak iyi pugb ilk zamanlarından beri oynar ve genelde kulandığı kulaklığa bak istersen

için rahat olsun yetenek ve pratikle oluyor bu işler ben bu adamı pugb ilk çıktığı zamanlardan beri takip ediyorum hep bu kulaklıkla oynuyor
dostum ljksdfhskdfhsdf çok güldüm yorumlarına pubg community nin tamamı bu kulaklığı kullanır zaten 4k lık bir kulaklık bose marka insanlara yanlış bilgi verme diye eklemek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,782
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge