Neler Yeni

kulaklık için tavsiye (gözlük kulananlar için)

BY Kaon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gerçek ismimi kulanmıyorum
Selamün Aleyküm. Öncelikle ben gözlük kulanana bir bireyim ilk başta kulaklıkla hakındaki şikayetimi söyiyim gözlük gözlük diyip duruyorum bunun sebebi ben kulaklığı taktığımda beli bir saati geçince kulaklarım ağırmaya başlıyor sesten değil gözlük kulandığım için gözlük sapı kulaklıkla beraber kulağıma basınç yapıyor , diye bilrisniz uzun süre PC önünde vakit geçirme tabii ki olur diyebilirsiniz ama bazı int kafelere gitğimde bu problemi yaşamadım yani işe yarıyan kulaklıklar var gidip o kulaklıkları alın diyeçeksiniz evet haklısınız ama baya önceydi ve ozm merak ettmemiştim ilerde işallah pc topladığımda fikir sahibi olmak istiyorum buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim :cool::cool::cool::cool::cool:(y)(y)(y)(y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ŞAHİN ALTINTAŞ
Bütcen nedir bilmiyorum ama James Donkey 710 u tavsiye ederim kulaklarını komple içine alıyor ve kuaklarına baskı olmuyor. Çok rahat edersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Furkan ARABACIOĞLU
Eğer f/p bişey istiyosan ucuz istiyosan
Gamepower Magnus v2 RGB Işıklı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı
FİYATI 100TL CİVARLARINDA

BY Kaon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gerçek ismimi kulanmıyorum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe nedir acaba
çok pahalı olmamaması öncelikli liste oluşturucam pc toplarken kriterlere göre eleme yapıcam yani bildğiniz ve benim sıkıntımı çok hisetmiçeğim ürünleri biliyosanız lütfen söyleiyn

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Kafeler genellikle rampage modellerini kullanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ŞAHİN ALTINTAŞ
çok pahalı olmamaması öncelikli liste oluşturucam pc toplarken kriterlere göre eleme yapıcam yani bildğiniz ve benim sıkıntımı çok hisetmiçeğim ürünleri biliyosanız lütfen söyleiyn
Ben 2 gün önce aldım bahsettiğim kulaklığı indirimde 120 tl ye. şuan hepsiburadada 142 tl civarı. Normalde 170 den aşağıya bulamazsın.

Top Bottom