Geçen benimki de kırıldı. İçinde kaldıysa çıkar. Eninde sonunda takacaksın sonuçta kulaklık. Jack kısmını işten anlayan birine yaptır yaptıraksan. Bugün birine yaptırdım tek taraftan ses gelmiyorArkadaşlar kulaklığın jakını takarken içinde yarım parçası kaldı bir şey olur mu kasaya
çıkartmazsam bi sorun olur mu ki kasaya hani anakarta filan yanmaz dimi pcGeçen benimki de kırıldı. İçinde kaldıysa çıkar. Eninde sonunda takacaksın sonuçta kulaklık. Jack kısmını işten anlayan birine yaptır yaptıraksan. Bugün birine yaptırdım tek taraftan ses gelmiyor
Benim kasada da oldu aynısı ben yapmıştım hatta. Ama benimki jack bile değildi herhalde ne soktuğumu bilmiyorum içine iyice ittirdim bi de. İyi halt yedim yani kısaca.Benim eski PC'nin kasasında kaldı kulaklığın jakı. Çıkartamadık da. Öyle kaldı. Bir problem yaşamadım.
ULA bende de aynısı olduBenim kasada da oldu aynısı ben yapmıştım hatta. Ama benimki jack bile değildi herhalde ne soktuğumu bilmiyorum içine iyice ittirdim bi de. İyi halt yedim yani kısaca.
Senin kasa benimkinin aynısı olabilir o zaman.ULA bende de aynısı oldu
Eğer hoparlörden ses geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Kasaya önden mi arkadan mı taktın ? Öndeki direk anakartın üstünde değil.çıkartmazsam bi sorun olur mu ki kasaya hani anakarta filan yanmaz dimi pc
Kulaklıkdan ses geliyor Allah'dan onun kablosu kırılmadı mikrofon kablosu taktığım jack yerinde yarım parçası içinde kaldı diğer kulaklığımın mikrofonuyla konuşabiliyorum,Arkadan taktım hocam jakıEğer hoparlörden ses geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Kasaya önden mi arkadan mı taktın ? Öndeki direk anakartın üstünde değil.