Neler Yeni

KULAKLIK JAKI KIRILDI

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
Arkadaşlar kulaklığın jakını takarken içinde yarım parçası kaldı bir şey olur mu kasaya

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar kulaklığın jakını takarken içinde yarım parçası kaldı bir şey olur mu kasaya
Geçen benimki de kırıldı. İçinde kaldıysa çıkar. Eninde sonunda takacaksın sonuçta kulaklık. Jack kısmını işten anlayan birine yaptır yaptıraksan. Bugün birine yaptırdım tek taraftan ses gelmiyor :)

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen benimki de kırıldı. İçinde kaldıysa çıkar. Eninde sonunda takacaksın sonuçta kulaklık. Jack kısmını işten anlayan birine yaptır yaptıraksan. Bugün birine yaptırdım tek taraftan ses gelmiyor :)
çıkartmazsam bi sorun olur mu ki kasaya hani anakarta filan yanmaz dimi pc

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Benim eski PC'nin kasasında kaldı kulaklığın jakı. Çıkartamadık da. Öyle kaldı. Bir problem yaşamadım.
Benim kasada da oldu aynısı ben yapmıştım hatta. Ama benimki jack bile değildi herhalde ne soktuğumu bilmiyorum içine iyice ittirdim bi de. İyi halt yedim yani kısaca.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,415
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Benim kasada da oldu aynısı ben yapmıştım hatta. Ama benimki jack bile değildi herhalde ne soktuğumu bilmiyorum içine iyice ittirdim bi de. İyi halt yedim yani kısaca.
ULA bende de aynısı oldu

kırmızışarapp

80+ Silver
çıkartmazsam bi sorun olur mu ki kasaya hani anakarta filan yanmaz dimi pc
Eğer hoparlörden ses geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Kasaya önden mi arkadan mı taktın ? Öndeki direk anakartın üstünde değil.

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
Eğer hoparlörden ses geliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Kasaya önden mi arkadan mı taktın ? Öndeki direk anakartın üstünde değil.
Kulaklıkdan ses geliyor Allah'dan onun kablosu kırılmadı mikrofon kablosu taktığım jack yerinde yarım parçası içinde kaldı diğer kulaklığımın mikrofonuyla konuşabiliyorum,Arkadan taktım hocam jakı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom