Neler Yeni

Kulaklık Karşılaştırma

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
en iyi sonucu hangi site verir? ve hangi kulaklığın ses kalitesi daha iyi nasıl anlarım?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hiçbir site doğru sonuç vermez.
Frekansı azmış veya yüksekmiş, sürücüsü yüksek mm imiş önemli değil.
Bizzat denemen lazım karşılaştırmak için.
Ancak böyle hangisi daha iyi ses kalitesine sahip anlarsın.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir site doğru sonuç vermez.
Frekansı azmış veya yüksekmiş, sürücüsü yüksek mm imiş önemli değil.
Bizzat denemen lazım karşılaştırmak için.
Ancak böyle hangisi daha iyi ses kalitesine sahip anlarsın.
oturduğum yerde vatan,mediamarkt gibi yerler sadece rampage,trust gibi ürünler satıyor o da zor biraz ./

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçen fazlaysa alırım geçerim beğenmezsem dursun kenarda lazım olur yada iade et

Oduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bekir budak
Siz kraken TE kullanıyosunuz sanırım. Memnun değil misiniz?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz kraken TE kullanıyosunuz sanırım. Memnun değil misiniz?
ben memnunum arkadaşıma hediye alacağım da bir kulaklık o yüzden soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@T.P.G. kulaklıkların şahı sen ne düşünüyorsun ? :D

Farway

80+ Silver
Bütçe önemli kulaklık işinde en fazla tavsiyelere bakarsın. Herkes kötüleyip marka sempatizanlığı yapsada ben rampage drop plus öneririm.
Kendim Corsair HS50 aldım sesi felan çok iyi ama mikrofonunda dip ses var arkadaşımda 200 liralık rampage var 1000 liralık mikrofon gibi sesi var,onun dışında tabi hs 50 nin ses kalitesine ses kasmasında diyecek lafım yok çok iyi de pedleride yerinden çıktı ve geriye takamıyorsunuz. Kısacası tavsiyem drop plus.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Herhangi bir site doğru sonuç vermez hatta yanlış bile yönlendirir. Bütçe ne şu an?
600 civarı. corsair hs 50 pro alacaktım bütçem 100 tl arttı ama hala hs 50 pro alıp kalan parayla dışarı çıkarım diye düşünüyorum. arkadaşım benim kulaklığımı beğenmişti hs50 pro üzer mi? aslında ses kaliteleri aynıysa direkt alacağım.

Bütçe önemli kulaklık işinde en fazla tavsiyelere bakarsın. Herkes kötüleyip marka sempatizanlığı yapsada ben rampage drop plus öneririm.
Kendim Corsair HS50 aldım sesi felan çok iyi ama mikrofonunda dip ses var arkadaşımda 200 liralık rampage var 1000 liralık mikrofon gibi sesi var,onun dışında tabi hs 50 nin ses kalitesine ses kasmasında diyecek lafım yok çok iyi de pedleride yerinden çıktı ve geriye takamıyorsunuz. Kısacası tavsiyem drop plus.
600 tl bütçem var ama hs50 pro almayı düşünüyorum.

600 tl bütçem var ama hs50 pro ile çözmeyi düşünüyorum.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
600 civarı. corsair hs 50 pro alacaktım bütçem 100 TL arttı ama hala hs 50 pro alıp kalan parayla dışarı çıkarım diye düşünüyorum. arkadaşım benim kulaklığımı beğenmişti hs50 pro üzer mi? aslında ses kaliteleri aynıysa direkt alacağım.

600 TL bütçem var ama hs50 pro almayı düşünüyorum.

600 TL bütçem var ama hs50 pro ile çözmeyi düşünüyorum.
güzel headset, hayrini gör dostum.

Farway

80+ Silver
HS 50 kullanıyorum ben almamanı tavsiye ederim ses kalitesi güzel ama fotoğraf çekip atardım pedleri kenardan hiçbir zorlama olmadan yırtılmadan çıktı ve mikrofonunda dip ses var. Cloud 2 veya direk cloud bakmanı öneririm mediamarkta 550 lira civarındaydı. Olmazsa rampage drop plus çok iyi bir kulaklık incelemeleri var. 350 400 lira civarı ve mikrofonu felanda çok iyi kullanan arkadaaşlarım var bende kullandım onlarda gayet iyi bence bir bakın derim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
HS 50 kullanıyorum ben almamanı tavsiye ederim ses kalitesi güzel ama fotoğraf çekip atardım pedleri kenardan hiçbir zorlama olmadan yırtılmadan çıktı ve mikrofonunda dip ses var. Cloud 2 veya direk cloud bakmanı öneririm mediamarkta 550 lira civarındaydı. Olmazsa rampage drop plus çok iyi bir kulaklık incelemeleri var. 350 400 lira civarı ve mikrofonu felanda çok iyi kullanan arkadaaşlarım var bende kullandım onlarda gayet iyi bence bir bakın derim.
cloud serisinden sadece alphayı seviyorum o da bütçemin üstünde. bu kulaklık hediye zaten. dip ses ne kadar rahatsız ediyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,369
Üyeler
165,671
Son üye
pcboy1245
Top Bottom