Kulaklık Karşılaştırma

cloud serisinden sadece alphayı seviyorum o da bütçemin üstünde. bu kulaklık hediye zaten. dip ses ne kadar rahatsız ediyor?
Vallahi benim arkadaşımın aldığı 250 liralık rampage 1000 liralık bir ses veriyor bununki baya bir hışırdıyor ilk zamanlar baya sinirlerimi bozmuştu :)
cloudda çok güzel bir kulaklık bence.Hediyede olsa kullanışlı bir şey olsa çok hoş olur şahsen bana şuan bir kulaklık alsalar ki kulaklık takıntım var benim çok mutlu olurum güzel beğendiğim bir kulaklık olsa. yani hs serisinide düşünüyorsan ses olarak cidden iyi ama drop plusta bunun altında kalmayan kaliteli ve mikrofonu daha iyi bir kulaklık.

Vallahi benim arkadaşımın aldığı 250 liralık rampage 1000 liralık bir ses veriyor bununki baya bir hışırdıyor ilk zamanlar baya sinirlerimi bozmuştu :)
cloudda çok güzel bir kulaklık bence.Hediyede olsa kullanışlı bir şey olsa çok hoş olur şahsen bana şuan bir kulaklık alsalar ki kulaklık takıntım var benim çok mutlu olurum güzel beğendiğim bir kulaklık olsa. yani hs serisinide düşünüyorsan ses olarak cidden iyi ama drop plusta bunun altında kalmayan kaliteli ve mikrofonu daha iyi bir kulaklık.
rampage comfort maalesef öyle :D

600 civarı. corsair hs 50 pro alacaktım bütçem 100 TL arttı ama hala hs 50 pro alıp kalan parayla dışarı çıkarım diye düşünüyorum. arkadaşım benim kulaklığımı beğenmişti hs50 pro üzer mi? aslında ses kaliteleri aynıysa direkt alacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

600 TL bütçem var ama hs50 pro almayı düşünüyorum.

600 TL bütçem var ama hs50 pro ile çözmeyi düşünüyorum.
Benim neden böyle arkadaşm yok yaw.

HS 50 kullanıyorum ben almamanı tavsiye ederim ses kalitesi güzel ama fotoğraf çekip atardım pedleri kenardan hiçbir zorlama olmadan yırtılmadan çıktı ve mikrofonunda dip ses var. Cloud 2 veya direk cloud bakmanı öneririm mediamarkta 550 lira civarındaydı. Olmazsa rampage drop plus çok iyi bir kulaklık incelemeleri var. 350 400 lira civarı ve mikrofonu felanda çok iyi kullanan arkadaaşlarım var bende kullandım onlarda gayet iyi bence bir bakın derim.
Benimde eski kulaklığım HS50 idi. Mic olarak dip ses vardı ama zaten yayın yapmayacaksan önemli değil. Pedler soyulmaya başlamıştı ki bu deri olan her kulaklıkta mevcut. Çıkan pedler geri takılıyor zaten ama yırtıldıysa bilemem.

Ve zaten arkadaşın alacağı PRO modeli düz HS50 değil.

Şimdi HS50 Pro iyidir ama bir Kraken T.E. olamaz tabi. Eğer o oluşacak fark senin için önemsizse sıkıntı yok. Ama bence T.E. den memnundan değiştirme git sağlam bir müzik kulaklığı al.

Not: müzik kulaklıkları hakkında pek bilgim ve deneyimim yok.

Benimde eski kulaklığım HS50 idi. Mic olarak dip ses vardı ama zaten yayın yapmayacaksan önemli değil. Pedler soyulmaya başlamıştı ki bu deri olan her kulaklıkta mevcut. Çıkan pedler geri takılıyor zaten ama yırtıldıysa bilemem.

Şimdi HS50 Pro iyidir ama bir Kraken T.E. olamaz tabi. Eğer o oluşacak fark senin için önemsizse sıkıntı yok. Ama bence T.E. den memnundan değiştirme git sağlam bir müzik kulaklığı al.

dostum ben kullanmayacağım arkdaşaıma hediye alıyorum :D
sadece yakın olsun alacağım kulaklık diye sordum. benim tek korkum ses kalitesinin düşük gamepower ürünleri falan gibi çıkması.
mikrifon sadece discordda ve csde kullanılacak zaten.
kendime yakın zamanda beats studio alacağım.

dostum ben kullanmayacağım arkdaşaıma hediye alıyorum :D
sadece yakın olsun alacağım kulaklık diye sordum. benim tek korkum ses kalitesinin düşük gamepower ürünleri falan gibi çıkması.
mikrifon sadece discordda ve csde kullanılacak zaten.
kendime yakın zamanda beats studio alacağım.
Yok ses kalitesi mükemmel zaten. O zaman alın yakın bir ses kalitesi var zaten.

(Ulan arkadaşlarım bana doğum günümde hediye almayı bırak doğum günümü hatırlamıyor sen gidip HS50 Pro alıyon :D)

Yani artık doğum günü falan bilmem arkadaşına neden alıyorsun ama bana bile unutturuyorlar doğum günümü :D.

Yok ses kalitesi mükemmel zaten. O zaman alın yakın bir ses kalitesi var zaten.

(Ulan arkadaşlarım bana doğum günümde hediye almayı bırak doğum günümü hatırlamıyor sen gidip HS50 Pro alıyon :D)

Yani artık doğum günü falan bilmem arkadaşına neden alıyorsun ama bana bile unutturuyorlar doğum günümü :D.
o zaman son kez soruyorum takıntılı olduğu tek şey ses kalitesi arkadaşmın. eksiği yoksa alıyorum. bir de yazılımı yok değil mi hs 50 pro'nun?

Çıkan pedler nasıl takılıyor hocam bir bilginiz varmı,benimkisinde soyulma felan yok daha yeni ama derisinin girdiği yerden çıktı geriye takılabiliyormu?

Çıkan pedler nasıl takılıyor hocam bir bilginiz varmı,benimkisinde soyulma felan yok daha yeni ama derisinin girdiği yerden çıktı geriye takılabiliyormu?
Evet kulaklık pedi nasıl takılır diye aratın bulursunuz. Takılıyor rahatça.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,302
Üyeler
195,592
Son üye
Rastrein
Geri