Kullandim, mikrofonu pek fiyatını hak etmiyor. Asus Pelta siparişi verdim. Arastirip alınabilir.Steelseries Arctis Nova 5 bu fiyat aralığında rakipsiz
Peki teşekkürlerKullandim, mikrofonu pek fiyatını hak etmiyor. Asus Pelta siparişi verdim. Arastirip alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Novanin mikrofonu pek fiyatına göre kaliteli gelmedi. Sadece ben değil çevrem ve bir çok incelemede de bu belirtiliyor. Ses kalitesi, konfor ve sağlamlık olarak çok iyi diyebilirim.
Cızırtı sorunu oluyormuş galiba birdeCloud 3 Wireless birçok yönden iyi ama bence ekolayzır ayarı gerektiren bir kulaklık. Ekolayzır ayarı yapmadan ses seviyesinin bir tık düşük kaldığını söyleyebilirim.
Hocam bu fiyata Corsair Hs80 ile kapışır o kadar net sesiKullandim, mikrofonu pek fiyatını hak etmiyor. Asus Pelta siparişi verdim. Arastirip alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Novanin mikrofonu pek fiyatına göre kaliteli gelmedi. Sadece ben değil çevrem ve bir çok incelemede de bu belirtiliyor. Ses kalitesi, konfor ve sağlamlık olarak çok iyi diyebilirim.
Biraz araştırınca yaygın bir sorun olduğunu gördüm ama öyle bir sorun yaşamadım. Başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.Cızırtı sorunu oluyormuş galiba birde
Peki teşekkürlerBiraz araştırınca yaygın bir sorun olduğunu gördüm ama öyle bir sorun yaşamadım. Başka alternatiflere de yönelebilirsiniz.