Neler Yeni

Kulaklik önerir misiniz

MoonWalk

80+ Bronze
Kusura bakmayin ilk yazdiginizdan pek birsey anlamadim yani benim istegim iyi ses kasayim ses kalitesi guzel olsun uzun omurlu olsun
Cloud 3 Wireless alınabilir. HS80 Wireless'ı alıp geçmeniz için hem ürünü deneyip konforuna karar vermeniz gerek hem de 25-27 saat pil ömrüne karar vermeniz gerek. Cloud 3 Wireless düzgün ayarlamayla memnun edecektir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Emir
HS80 Wireless al geç.
Hs80 ses kasmak için ideal bir kulaklık değil.Fps oyunları için alınacak ise cloud 3 alınması gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al, rahatına bak. Bilerek kablolu önerdim çünkü kablosuzunu kullanan bir yakınım bir kaç gereksiz sorun yaşıyor. Kaldı ki kabloluda gecikme, her türlü daha az oluyor.
Kaç aydır cloud 3 wireless kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım.Teknoloji şans işi sorun yaşıyor ise teknik servise verebilir

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Yani bu fiyat bandında daha iyisi yok onu diyor hs80 alıp rahatına bakcaksın bütçen artarsa hs80max al şuan piyasanın en iyileri diyebilirim hs80max özellikle 3 gün kullandım şarjı bitmedi uyarıda vermedi ben taktım ve çok hızlı şarj oldu mikrofon olarak şuana kadar kullandığım en iyi kulaklık ayarlarınıda yaptığında ses kaliteside mükemmel ses kasmada vs rahat bir kulaklık tek uyaracağım noktada eğer kafan büyükse biraz baskı yapıyor o ayarı yok benim gözümde tek eksisi o

xTURANN

80+ Silver
Kaç aydır cloud 3 wireless kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım.Teknoloji şans işi sorun yaşıyor ise teknik servise verebilir
İlk zamanlarında yoktu diyor. Mikrofon bir süre konuşmadığında kapanıyor. Kapandıktan sonra ilk konuştuğunu duymuyor karşı taraf.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Emir
İlk zamanlarında yoktu diyor. Mikrofon bir süre konuşmadığında kapanıyor. Kapandıktan sonra ilk konuştuğunu duymuyor karşı taraf.
Kulaklık bir süre kullanılmayınca kapanıyor.Bunun süresinide driverden ayarlayabiliyorsun.Bunu diyor olabilir mi?Mikrofon sorununu hiç yaşamadım

Top Bottom