Neler Yeni

Kulaklık Önerisi - 3 Kulaklık Arasında Kaldım :(

AegeaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Bilir
Sizce
1- Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklık
2- Logitech G Pro X Kablolu
3- Hyper X Cloud II

Bu Kulaklıklardan Sizce Hangisi? , 3'ü Arasında Açıkçası Kararsız Kaldım Şuanlık 1 Kere Almayı Düşünüyorum Genellikle Oyun Oynuyorum , Twitch İçinde Geçici Süre Kullanmayı Düşünüyorum Yeni Bir Mikrofon Alana Kadar Açıkçası Yaz'a Kadar İdare Etmesi Benim Açımdan İyi Olur.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Uzun zamandır Hyperx Cloud 2 kullandığım için sana gönül rahatlığı ile Hyperx Cloud 2 diyebilirim. Eminim diğer kulaklıklarında performansı iyidir sonuçta üst düzey bir kulaklık ama benim tecrübeme göre konfor sağlamlık ses kasma ve uzun kullanımda Hyperx Cloud2 BEST

an.l61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl UZUN
Logitech G Pro X

AegeaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır Hyperx Cloud 2 kullandığım için sana gönül rahatlığı ile Hyperx Cloud 2 diyebilirim. Eminim diğer kulaklıklarında performansı iyidir sonuçtu üst düzey bir kulaklık ama benim tecrübeme göre konfor sağlamlık ses kasma ve uzun kullanımda Hyperx Cloud2 BEST
Açıkçası Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklık'ı Kablosuz Olduğu İçinde Almak İstiyorum , Logitech G Pro X Kablolu'da Çoğu Kişi Önerdi O Yüzden Arada Kaldım Hyper X Cloud II'yi Bende Beğeniyorum Ama Şikayetler Artmış Kullaklık Hakkında Kullanıma Görede Değişir Ama Bilemedim Yani. Peki Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklıkta Mikrofonunda Cızırtı Var Mıdır?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Açıkçası Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklık'ı Kablosuz Olduğu İçinde Almak İstiyorum , Logitech G Pro X Kablolu'da Çoğu Kişi Önerdi O Yüzden Arada Kaldım Hyper X Cloud II'yi Bende Beğeniyorum Ama Şikayetler Artmış Kullaklık Hakkında Kullanıma Görede Değişir Ama Bilemedim Yani. Peki Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklıkta Mikrofonunda Cızırtı Var Mıdır?
ben hyperx cloud 2 kullanıpta kafama büyük geldi klafama küçük geldi dışında çok bir şikayet görmedim. Genel olarak kendini ispatlamış bir kulaklık eskilerden. yeni serileri nasıl bilemem ama.

AegeaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Bilir
ben hyperx cloud 2 kullanıpta kafama büyük geldi klafama küçük geldi dışında çok bir şikayet görmedim. Genel olarak kendini ispatlamış bir kulaklık eskilerden. yeni serileri nasıl bilemem ama.
Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklık , Kablosuz Diye Aşırı Almak İstiyorum Kablo Problemi Kullanırken Yaşamak İstemiyorum Şarj Ederken İstendiği Kadar Yaşansın Ama Bilemedim Yani Ya.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sizce
1- Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklık
2- Logitech G Pro X Kablolu
3- Hyper X Cloud II

Bu Kulaklıklardan Sizce Hangisi? , 3'ü Arasında Açıkçası Kararsız Kaldım Şuanlık 1 Kere Almayı Düşünüyorum Genellikle Oyun Oynuyorum , Twitch İçinde Geçici Süre Kullanmayı Düşünüyorum Yeni Bir Mikrofon Alana Kadar Açıkçası Yaz'a Kadar İdare Etmesi Benim Açımdan İyi Olur.
Corsair Void Elite kullanıpta şikayet eden görmedim. Gayet güzel ve başarılı .

AegeaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Bilir
Corsair Void Elite kullanıpta şikayet eden görmedim. Gayet güzel ve başarılı .
Corsair Void Elite RBG 7.1 kablosuz Siyah Kulaklığın Şikayet Var'dan Baktım İtopyadan Alınca Problem Çıkarıyorlarmış Müşteri Hizmetleri İlgilenmiyorlarmış Vs.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Üç kulaklık da güzel. Şahsen corsair alırdım, daha cazip geliyor ;D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Olcaşöz
şuan JBL Quantum 400 kullanıyorum bende onlar arasında kalmıştım ama bunu aldım baya iyi tavsiye ederim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
G Pro X
Twitch İçinde Geçici Süre Kullanmayı Düşünüyorum Yeni Bir Mikrofon Alana Kadar Açıkçası Yaz'a Kadar İdare Etmesi Benim Açımdan İyi Olur
Mikrofonu blue voice teknolojisine sahip. Harici bir mikrofon almana gerek kalmıyor. Mikrofonun kalitesi ve verdiği ses harici bir mikrofon kalitesinde diyebilirim.
Ayrıca sürücüleri C2'den daha güncel

@epica59 ve @Tost Kayaoğlu daha bilgili bu konuda onların diyeceklerini de dinlemen iyi olur.

Visal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Abdullah sevimli
hyperx Cloud var bende bildiğim kadarıyla hyperx cloud 2 ile tasarımları aynı tabi ki cloud 2 cloud göre çok daha iyi ama benim kulaklığımda bir sorun çıktı ve kulaklığın ses dengesi bozuluyor sesler kötüleşiyor değişiyor kablonun üstünde ki ses açma\kapama tekerleği ile oynayınca düzeliyor aynı radyo frekansı arar gibi arıyorum ve ufacık bir deymede bozulabiliyor arkadaşım da hyperx kunlanıyordu o başka bir model onda hiç bir sıkıntı çıkmamıştı başka kullanan biri ile konuşmuştum onda da sorun çıkmış (benim ki ile aynı sorun mu hatırlamıyorum) kronik bir sorun var hyperx te kimisine dek geliyor kimisine gelmiyor lakin çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim hyperx cloud 2 yi en kötü garantiye gönderir para iadesi alırsın. Logitech i bilmem ama corsair iyi kulaklık bende onu almayı düşünüyorum bu model önce ki modele göre daha değişmiş kafanda çok daha az hissediyorsun kulaklığı ve bunun eksisi ise kafanı sağ sola hızlı sallayınca kulaklık hareket ediyor ama pek bir önemi yok zaten masa başında oyun için kunlanılcak. Kablosuz olması bence çok iyi hatta aslında her şeyin kablosuz çıkması lazım bence kablo derdin olmuyor istersen Çek sandelyeyi geri ayağını uzatarak oyna. Bence corsair den yana kullan seçimini sırada ki kulaklığım o olcak benim alana kadar daha iyisi çıkmazsa.

AegeaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe Bilir
G Pro X

Mikrofonu blue voice teknolojisine sahip. Harici bir mikrofon almana gerek kalmıyor. Mikrofonun kalitesi ve verdiği ses harici bir mikrofon kalitesinde diyebilirim.
Ayrıca sürücüleri C2'den daha güncel

@epica59 ve @Tost Kayaoğlu daha bilgili bu konuda onların diyeceklerini de dinlemen iyi olur.
Hangisini Diyorsunuz Yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hyperx Cloud var bende bildiğim kadarıyla hyperx cloud 2 ile tasarımları aynı tabi ki cloud 2 cloud göre çok daha iyi ama benim kulaklığımda bir sorun çıktı ve kulaklığın ses dengesi bozuluyor sesler kötüleşiyor değişiyor kablonun üstünde ki ses açma\kapama tekerleği ile oynayınca düzeliyor aynı radyo frekansı arar gibi arıyorum ve ufacık bir deymede bozulabiliyor arkadaşım da hyperx kunlanıyordu o başka bir model onda hiç bir sıkıntı çıkmamıştı başka kullanan biri ile konuşmuştum onda da sorun çıkmış (benim ki ile aynı sorun mu hatırlamıyorum) kronik bir sorun var hyperx te kimisine dek geliyor kimisine gelmiyor lakin çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim hyperx cloud 2 yi en kötü garantiye gönderir para iadesi alırsın. Logitech i bilmem ama corsair iyi kulaklık bende onu almayı düşünüyorum bu model önce ki modele göre daha değişmiş kafanda çok daha az hissediyorsun kulaklığı ve bunun eksisi ise kafanı sağ sola hızlı sallayınca kulaklık hareket ediyor ama pek bir önemi yok zaten masa başında oyun için kunlanılcak. Kablosuz olması bence çok iyi hatta aslında her şeyin kablosuz çıkması lazım bence kablo derdin olmuyor istersen Çek sandelyeyi geri ayağını uzatarak oyna. Bence corsair den yana kullan seçimini sırada ki kulaklığım o olcak benim alana kadar daha iyisi çıkmazsa.
Bilgi İçin Çok Teşekkür Ederim , :) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,961
Üyeler
168,715
Son üye
pro-testing
Top Bottom