Neler Yeni

Kulaklık önerisi kablolu kablosuz farketmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba kulaklık arıyorum oyun için kablolu kablosuz farketmez önerebildiğiniz güzel bir şey varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+
Daha düşük fiyat bandında önerebileceğin ne var hocam bide fuxi h3 nasıl havitin güzel vir kualklıkmı
Ayrı fiyat bandında olan iki ürün. Memnun edebilecek bir modeldir ancak uğraşmak gerekir. Farklı uygulamalarla ayar yapılırsa iyi hale geliyor. Bütçe varsa Fuxi H7 modeline de bakılabilir. Bu ürünler çok ayrı klasmandalar ayrıca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrı fiyat bandında olan iki ürün. Memnun edebilecek bir modeldir ancak uğraşmak gerekir. Farklı uygulamalarla ayar yapılırsa iyi hale geliyor. Bütçe varsa Fuxi H7 modeline de bakılabilir. Bu ürünler çok ayrı klasmandalar ayrıca.
Ama önereceğin en iyisi Corsair demi bu arada ben müzikte dinliyorum valorant da oynuyorum hani onlar için okey bir kulaklık değilmi bu

MoonWalk

80+
Ama önereceğin en iyisi Corsair demi bu arada ben müzikte dinliyorum valorant da oynuyorum hani onlar için okey bir kulaklık değilmi bu
5k ve altı için öyle denebilir. Hem müzik hem oyun performansı memnun edicidir. Diğerlerine göre bu yanıyla sıyrılan bir model.

Top Bottom