Kulaklık Önerisi Lazım

Reaksiyon skoru
140
Selamlar. Gaming kulaklığımı yenileme kararı aldım ve Steelseries Nova Pro düşünüyorum. Diğer ekipmanlarım hatta eski kuaklığımda Steelseries olduğu için yeniden aynı yere yöneldim. Bütçem 17-18K civarı başka önerileriniz varsa açığım. Kablosuz olması benim için önemli.

Selamlar. Gaming kulaklığımı yenileme kararı aldım ve Steelseries Nova Pro düşünüyorum. Diğer ekipmanlarım hatta eski kuaklığımda Steelseries olduğu için yeniden aynı yere yöneldim. Bütçem 17-18K civarı başka önerileriniz varsa açığım. Kablosuz olması benim için önemli.
Yok hocam kulaklığa o kadar verilmez ama alıcaksan o bütçedeki 4 kulaklığın sıralaması şöyle:
1-Nova Pro Kablolu
2-Logitech G Pro X 2
3-Nova Pro Wireless
4-Asus Rog Delta

Nova Pro Wireless

Yav o kadar çıkmışsın şuna da bak en iyisi

Yok hocam kulaklığa o kadar verilmez ama alıcaksan o bütçedeki 4 kulaklığın sıralaması şöyle:
1-Nova Pro Kablolu
2-Logitech G Pro X 2
3-Nova Pro Wireless
4-Asus Rog Delta
Hocam hem verilmez demişsiniz hem 3 numara yazmışsınız Nova Pro Wireless’ı. Aklımda o var zaten benim de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,485
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri