Yardım Kulaklık Önerisi ve Tavsiye

RedBuff

80+
Reaksiyon skoru
44
Merhaba mevcutta ki corsair void elite kulaklığım bozuluyor ama normaldede çok memnun değildim online oyunlarda konum tam tespit edilemiyor özellikle alt ve üst konumlarda şuan bozuldu bende 2 tane kulaklık belirledim iyi diye düşündüğüm sizlerinden fikir ve tavsiyelerini merak ettim.
1.Logitech G Pro X
2.Asus Rog Delta S
bütçem 7500e kadar tavsiyede alabilirim genel amaç yazdığım gibi online oyunlarda cs,valo,cod gibi oyunlarda ses kasma konusunda konum anlamada bana oldukça fayda sağlasın istiyorum mikrofonu ortalama olması yeterli müzik konusundada ortalama ve orta üstü olması yeterlidir teşekkürler

Merhaba mevcutta ki corsair void elite kulaklığım bozuluyor ama normaldede çok memnun değildim online oyunlarda konum tam tespit edilemiyor özellikle alt ve üst konumlarda şuan bozuldu bende 2 tane kulaklık belirledim iyi diye düşündüğüm sizlerinden fikir ve tavsiyelerini merak ettim.
1.Logitech G Pro X
2.Asus Rog Delta S
bütçem 7500e kadar tavsiyede alabilirim genel amaç yazdığım gibi online oyunlarda cs,valo,cod gibi oyunlarda ses kasma konusunda konum anlamada bana oldukça fayda sağlasın istiyorum mikrofonu ortalama olması yeterli müzik konusundada ortalama ve orta üstü olması yeterlidir teşekkürler
Atk mercury. Söylediğin 2 kulaklıkta parasını hak etmiyor. Bence.

Atk mercury. Söylediğin 2 kulaklıkta parasını hak etmiyor. Bence.
Aynen Atk Mercury baya hakediyo zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.Logitech G Pro X
2.Asus Rog Delta S
Nova 5 al.

Aynen Atk Mercury baya hakediyo zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 5 al.
Mercury neredeyse karşı apartmandan bile bağlantı kopmadan devam edecek :D Ses kalitesi zaten ayrı bir şey.

Tamam dostum mercuryi kendim deneyimledim ses kalitesi o foyat bandında iyi ama bu bütçede leş.
orta üstü kalite olsun yeter demiş arkadaş. çok pahalı olmasına gerek yok diye önerdim. Bu bütçede de iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,374
Üyeler
185,086
Son üye
frontera
Geri