Neler Yeni

Kulaklık pedleri nasıl temizlenir ?

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
Arctis 5 kullanıyorum arkadaşlar pedlerini nasıl temizleyebilirim ?

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Kesinlikle fazla ıslatılmadan temizlenmeli. Kulak temizleme çubuklarının pamukları hafif ıslatılarak iç kısmı temizlenip dış kısmı da hafif nemli bez ile bastırmadan silinebilir. Ben zamanında çıkarıp yıkadım tertemiz oldu fakat 2 ay içerisinde deri kısımları tamamen soyulup kumaş birleşim yerlerinden yırtılmaya, sökülmeye başladı aman dikkat diyorum :)

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle fazla ıslatılmadan temizlenmeli. Kulak temizleme çubuklarının pamukları hafif ıslatılarak iç kısmı temizlenip dış kısmı da hafif nemli bez ile bastırmadan silinebilir. Ben zamanında çıkarıp yıkadım tertemiz oldu fakat 2 ay içerisinde deri kısımları tamamen soyulup kumaş birleşim yerlerinden yırtılmaya, sökülmeye başladı aman dikkat diyorum :)
Bende yıkamayı düşünüyordum açıkçası. Teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Reck

erturk.gg

80+ Bronze
Üstte arkadaşın dediği gibi, eğer pedler bez yani kumaş ise(bazı logitech kulaklıklar gibi) çok rahat oluyor. Yıkıyorum hep ve kurumasını bekliyorum. İmkanınız varsa bez ile değişin rahat edersiniz. Ama ses almak istemem derseniz sadece bir öneri.

Tabi doğrudur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Enes Güney
Steam
Polat Alemdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstte arkadaşın dediği gibi, eğer pedler bez yani kumaş ise(bazı logitech kulaklıklar gibi) çok rahat oluyor. Yıkıyorum hep ve kurumasını bekliyorum. İmkanınız varsa bez ile değişin rahat edersiniz. Ama ses almak istemem derseniz sadece bir öneri.
Şuan kullandığım kulaklığın pedleri bez deri değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,796
Üyeler
164,914
Son üye
Atakan Bayar
Top Bottom