Kulaklık seçimi

Espray

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar yakında kulaklık alıcam ve kafamda iki adet kulaklık var
1-rampage r36 drop
2-rampage comfort
R36 drop modelinde ses sekmesi yaşanıyor diye yorumlar gördüm kullanmış olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ve hangi kulaklığı seçmeliyim

1-rampage r36 drop
2-rampage comfort
R36 drop modelinde ses sekmesi yaşanıyor diye yorumlar gördüm kullanmış olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ve hangi kulaklığı seçmeliyim
Rampage Quadro öneririm

Rampage Stormy
kullanıyorum csde ve valorantda çok rahat ses kasabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage Stormy
kullanıyorum csde ve valorantda çok rahat ses kasabiliyorum
fullemeden kasıyorum

Öneriler için teşekkürler
Eğer r36 drop ya da comfort kullanan varsa yorumlayabilir mi
Drop kulaklığında ses sekme sıkıntısı var diyorlar doğru mu?

1-rampage r36 drop
2-rampage comfort
aga bence rampage ye para verme git gamepower mihawk al luna al mihawk şu an stoklarda yok normal fiıyatı 300 tll felan

Aslında çok rampage gamepower James Donkey gibi markalara yanaşmak istemedim fakat bu fiyata günümüzde başka marka kulaklık pek yok gibi bildiğiniz var ise yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Aslında çok rampage gamepower James Donkey gibi markalara yanaşmak istemedim fakat bu fiyata günümüzde başka marka kulaklık pek yok gibi bildiğiniz var ise yardımcı olursanız çok mutlu olurum
steelseries arctis 1 itopyada 300 tl ye kadar iniyor indirimle hs 35 de aynı şekilde ama rampage almak istiyosan drop modeli güzel kaliteli diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri