Angaramessi31
80+
merhabalar kulakık standı sizce almalımıyım almazsam kulaklığımın kablosuna zarar verirmi ne için var bu stand
Kablonun sarkması vesayre zarar verirmi? kabloya hani ondan alcamda gerçi gene sarkıcakOlmazsa zarar vermesini gerektirecek bir durum yok. Çoğunlukla dekor amaçlı kullanılıyor. Pek bir önemi yok.
kablo sarkaması gibi durumlar olur zarar verir diye alayım diyorum hocam ondanKlasik para tuzağı
Dekor yaniOdan daha derli toplu duruyor başka bir işe yaradığı yok
evet hiçbir işlevi yok. istersen marangoza 15tl'ye yaptırıp sprey boyayla boyayabilirsin dekor amaçlı çok güzel olur.Dekor yani
hocam dedim kablo sarkıyor felan zarar verir dediler al dediler kulaklık standını kablon zarar görür dedilerde ondanevet hiçbir işlevi yok. istersen marangoza 15tl'ye yaptırıp sprey boyayla boyayabilirsin dekor amaçlı çok güzel olur.
Kulaklık kablosu örgü veya kalın kablolardan oluşuyor genelde kolay kolay zarar gelmez zaten. Ben kulaklığımı koyucak yer bulamadığım için aldım şahsenkablo sarkaması gibi durumlar olur zarar verir diye alayım diyorum hocam ondan
aynısı var çok titizimbende kulaklık titizliği var çıkarıp masanın üstüne koyamıyorum bir şey olur diye o yüzden bana şart mesela ama para vermeye gerek yok marangoza yaptırmayı düşünüyorum