Neler Yeni

Kulaklık Tavsiyesi Arkadaşlar bir el atarsanız :)

Rangera geçeceksen değer. Orta kalite bir şeye geçeceksen bence değmez. Ranger cidden pambık gibi. Kafamda hissetmiyorum bile. Aşırı keyif verdi bana. Ondan önce 2 kulaklıkta sorun yaşadım iade vs. hepsiyle uğraştım ama hepsine değdi
Steelseries kulaklıkların çoğu yüksek segment kalite konusunda lakin aynı kaliteyi verebilecek ve fiyat daha uygun iken neden olmasın kafasındayım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries kulaklıkların çoğu yüksek segment kalite konusunda lakin aynı kaliteyi verebilecek ve fiyat daha uygun iken neden olmasın kafasındayım :)
yani kulağımdaki kulaklığı (siberia 200) 6 senedir kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
Ne zamandır kullanıyorsun ?
2 hafta filan oldu konforu güzel, sesi kaliteli, mikrofonu baya iyi eksi olarak eğer çok yüksek ses müzik dinlemeyi seviyorsan sesi çok yüksek değil başka kötü yanını görmedim şuanlık ki o da benim için kötü değil normalde de yüksek ses sevmiyorum itopyadan aldım 400 tl ye

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çok incelemesi var biraz araştırıp alabilirsin

Acelesi yoksa itopya efsane cumayı bekleyebilirsin

Razer Kraken 7.1 mi yoksa Gamepower Ranger 7.1 arkadaşlar son sorum ? Alacağım ikisinden birini .

Razer Kraken 7.1 mi yoksa Gamepower Ranger 7.1 arkadaşlar son sorum ? Alacağım ikisinden birini .
Razer Kraken Tournament edition bu arada

Razer Kraken Tournament edition Yeşil aldım arkadaşlar umarım doğru seçim yapmşımdır. Hala yorumlarınızı bekliyorum. THX teknolojisi beni çekti açıkçası.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom