Yardım Kulaklık uygulaması PC’de hata veriyor

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,507
Corsair hs 80 max kulaklığım var kulaklığım iyi hoş ama kulaklığım oyun oynarken bilgisayarıma güç kestirtiyor kulaklık uygulaması yokken arkadaşlarımla konuşamıyorum veya onlara sesim gitmiyor üzerine uygulama yokken sesler biraz daha arkadan geliyor uygulama varken bir sorun 1 haftada 3. Kez başıma geliyor bu durum 2 tane kernel Power yedirtsi şimdide bu program başladı görselleri bırakıyorum buraya

bu uygulama açık değilken ne sesim gidiyor karşıya nede ben düzgün ses alabiliyorum açıkkende öğlen 2 den beri açık şimdi hata verdi.

Ekler

• yeni.webp
    yeni.webp
    21.2 KB · Hit: 17
  • yeniden 1.webp
    yeniden 1.webp
    23.6 KB · Hit: 12
  • yeniden 2.webp
    yeniden 2.webp
    19.9 KB · Hit: 12
  • yeniden oldu.webp
    yeniden oldu.webp
    17 KB · Hit: 12
çıldırtacak bu uygulama beni yapabiliceğim şeyler önerin yapayım ama çözeyim kökünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@jombo @shankar1 @asko56

Bu sefer pc direkt kitlenmedi direkt oyun da kitlendi diğer hatalarda kernel Power yemiştim bunda böyle bir şey yemedim ama belli bir kaç sorun var

Son düzenleme:
çıldırtacak bu uygulama beni yapabiliceğim şeyler önerin yapayım ama çözeyim kökünden

@jombo @shankar1 @asko56

Bu sefer pc direkt kitlenmedi direkt oyun da kitlendi diğer hatalarda kernel Power yemiştim bunda böyle bir şey yemedim ama belli bir kaç sorun var

E burda yazıyor

Ekler

• 1000161196.webp
    1000161196.webp
    19.9 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037