Neler Yeni

Kulaklıktan ses çok az geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Merhaba bugün Corsair hs50 pro kulaklığım geldi bundan önce gamepower tinker v2 kullanıyordum şuan ki corsair hs50 pro kulaklığım tek jak girişli kasanın önüne taktığımda ses geliyor fakat gamepower tinker v2 ye oranla yarısı kadar ses veriyor ses seviyesi fazlasıyla düşük yanında dönüştürücü göndermişler anakartın jak girişlerine taktım mikrofonu pembeye kulaklığı yeşile bu sefer hiç çalışmadı benim bunun ses seviyesini arttırmamın bir yolu var mı veya bu kulaklığın driverı var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide arkadaşlarım çok şikayetçi mikrofondan telsiz gibi geliyor diyorlar corsair kulaklığın gamepower dan kalitesiz olduğuna inanmak istemiyorum

José Mourinho

80+ Silver
Kulaklıkğı iyice inceliyin bir yerde tekerlek olabilir ordan ayarlayabilirsiniz benim kulaklığım öyle yandan ses seviyesini ayarlıyon

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhaba bugün Corsair hs50 pro kulaklığım geldi bundan önce gamepower tinker v2 kullanıyordum şuan ki corsair hs50 pro kulaklığım tek jak girişli kasanın önüne taktığımda ses geliyor fakat gamepower tinker v2 ye oranla yarısı kadar ses veriyor ses seviyesi fazlasıyla düşük yanında dönüştürücü göndermişler anakartın jak girişlerine taktım mikrofonu pembeye kulaklığı yeşile bu sefer hiç çalışmadı benim bunun ses seviyesini arttırmamın bir yolu var mı veya bu kulaklığın driverı var mıdır?

Bide arkadaşlarım çok şikayetçi mikrofondan telsiz gibi geliyor diyorlar corsair kulaklığın gamepower dan kalitesiz olduğuna inanmak istemiyorum
realtek controllerden bass ortam ayarlarını ayarlamayı denedin mi birde ses seviyesini kontrol etmişsindir ama yinede söyliyeyim kulaklığın üstünde controller olabilir onlara bak olmadı garantiye gönder değişim iste bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
realtek controllerden bass ortam ayarlarını ayarlamayı denedin mi birde ses seviyesini kontrol etmişsindir ama yinede söyliyeyim kulaklığın üstünde controller olabilir onlara bak olmadı garantiye gönder değişim iste bi
Çoğu kişi bu durumdan şikayetçi ekolayzer veya bass ortam ayarlarından pek anlamıyorum sanırsam iade edeceğim gerçekten gamepower gibi bir markadan nasıl daha kalitesiz oluyor anlamıyorum

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Kursat9606 Anakrtınız modeli nedir Ses Kartlarına çok hakim değilim ama Ses Kartınız yetmiyor olabilir.
Kulaklığı iade ederseniz CH-321'e de bir bakarsınız ses kartı mevcut kulaklıkta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Kursat9606 Anakrtınız modeli nedir Ses Kartlarına çok hakim değilim ama Ses Kartınız yetmiyor olabilir.
Kulaklığı iade ederseniz CH-321'e de bir bakarsınız ses kartı mevcut kulaklıkta.
Gigabyte b450m s2h muhtemelen iade edeceğim kulaklığı

real1ty

80+ Bronze
Tinker v2 dahili ses kartlı kulaklık, hs50 ise 3.5mm yani ses kartı yok direk anakarta baglanıyor. Jak girişlerinde bir problem veya ses yongasında bir problem/yetersizlik olabilir. Bu fiyata ses kartlı kulaklık ch321 var arkadasın önerdigi gibi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
iCUE yazılımından firmware güncellemesi yapın varsa.

Ayrıca USB üzerinden denedin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat

Dönüştürücüm yok maalesef

Tinker v2 dahili ses kartlı kulaklık, hs50 ise 3.5mm yani ses kartı yok direk anakarta baglanıyor. Jak girişlerinde bir problem veya ses yongasında bir problem/yetersizlik olabilir. Bu fiyata ses kartlı kulaklık ch321 var arkadasın önerdigi gibi.
Teşekkür ederim

Yazılımı indiriyorum şuan deniyeceğim dediğinizi

Hocam nasıl yapacağım bu firmware güncellemesini araştırdım fakat arayüzler farklı bulamıyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Arkadaşlar ne olursa olsun iade edeceğim bu kulaklığı tabii qp iade kabul ederse ki umarım ederler kimseye tavsiye etmiyorum iyi forumlar

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
kulaklıklar hijyen ıskalasında olduğu için iadesi gerçekleştirilmiyor bende corsair bi kulaklık iadesi yapıcaktım almadılar sesin az gelmesi çoğaltıcı jakın tam yerine oturmasındada kaynaklana bilir.

Top Bottom