Neler Yeni

Kulaküstü kulaklık önerisi / renkler arası fiyat farkı

zkannxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan Özkan
Öncelikle kulaklığı kullanacağım alanlar çeşitli olduğundan bulmak oldukça zor. Evde FPS oyunları oynarken, video/müzik editlerken kullanacağım. Aynı zamanda dışarıda, toplum içinde bazen şarkı dinlemek için bazense telefonuma bağlamak için kullanacağım.

FPS türü bluetoothları elememe sebep oldu (düşük-orta bütçe bluetoothlara güven olmaz)

Çok sık takıp çıkaracak olmam da kulakiçi istemememin bir sebebi, yıllardır kulakiçi kulaklıklardan çok bıktım zaten, yeter artık.
Bu yüzden; *kablolu, kulaküstü* bakıyorum.

Ergonomi, ses gecikmesi, ses konumlandırması, bass kalitesi, sağlamlık ve şıklık en önemli başlıklar. (Çok başlık var, biliyorum. 😔)

Aklımda *Sony mdr-zx110apb* var ama fiyatı çok arttı, siyahı pembe fiyatına (670~ TL) düşse anında alırım ama 950 TL çok geliyor.

Bir de son zamanların popüleri *JBL T500* var ama ergonomisi kötü. (çok küçük, uzun kullanımda can yakar) Her ne kadar sevmesem de de seçenekler arasında.

Fiyatı 750'yi geçmesin diye uğraşıyorum. 950 de verebilirim aslında ama önümüzdeki 2-3 hafta çok para sıkıntısı çekerim, 1050 TL'm kaldı sonraki maaşa kadar... 😄 Fiyatlar hiç tahmin edilemediği için ertelemek de istemiyorum. Günlerdir sürekli araştırsam da bahsettiğim Sony hâlâ favorim.

Fiyatı düşer mi? Düşerse ne zaman düşer? Farklı kulaklık önerileriniz varsa beklerim.

Top Bottom