Kule Tipi İşlemci Soğutucu Tavsiyesi

EnsSng

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
1200
Herkese selamlar,
Bilgisayara uzun süredir bir kule tipi soğutucu almak istiyordum. İşlemcim RYZEN 5 5500. Kışın fazla sıcaklık değerleri görmesem de yazın (hele ki bu yaz) sistem boştayken 60'ın üstünde sıcaklık değerleri gördüm.
Sıcaklık değerlerinin düşmesi için tavsiye vermek isteyen varsa yorumunuza açığım. Termal macunu yeni değiştirdim ve kullandığım termal macunda Coolermaster'ın Mastergel Pro V2 ürününü kullandım.
Bütceme 1200 yazıyorum ama 1500 veya 1600 gibi bütcelere çıkabilirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Herkese selamlar,
Bilgisayara uzun süredir bir kule tipi soğutucu almak istiyordum. İşlemcim RYZEN 5 5500. Kışın fazla sıcaklık değerleri görmesem de yazın (hele ki bu yaz) sistem boştayken 60'ın üstünde sıcaklık değerleri gördüm.
Sıcaklık değerlerinin düşmesi için tavsiye vermek isteyen varsa yorumunuza açığım. Termal macunu yeni değiştirdim ve kullandığım termal macunda Coolermaster'ın Mastergel Pro V2 ürününü kullandım.
Bütceme 1200 yazıyorum ama 1500 veya 1600 gibi bütcelere çıkabilirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bence direkt almayın gaming gecesine bi bakın güzel bişi gelirse

bence direkt almayın gaming gecesine bi bakın güzel bişi gelirse
Hocam gaming gecesine baktım ve şu ana kadar açıklanan ürünlerde kule tipi göremeyince konuyu açmak istedim. Sıvı soğutucular gördüm fakat bütcem o kadar el vermez gibi duruyor.

Hocam gaming gecesine baktım ve şu ana kadar açıklanan ürünlerde kule tipi göremeyince konuyu açmak istedim. Sıvı soğutucular gördüm fakat bütcem o kadar el vermez gibi duruyor.
bende onu diyorum biraz bekleyin çıkarsa yazın buraya bi bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri