Ryzen 5 7600 cinebench testinde max 62 derece gördüm bununla.ryzen 5 7500F ve asus prime 620mk pro anakartıma uyumlu olsun bütçem 1000-3000 arası
bunu aldığımda ortalama kaç derece kurtarmış olurum boştayken 53 derece işlemcim var ??![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasanin konumu iyiyse 30-35 derece.bunu aldığımda ortalama kaç derece kurtarmış olurum boştayken 53 derece işlemcim var ??
bunu aldığımda ortalama kaç derece kurtarmış olurum boştayken 53 derece işlemcim var ve ayrıca %100 deyken stress testinde 95 dereceleri görüyorum
arka fan çıkış ile duvar arasında 20-25 cm boşluk varKasanin konumu iyiyse 30-35 derece.
bundan almaya niyetlendim hem fan hem malzeme olarak iyi duruyo![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
30 derecede falan gezer.arka fan çıkış ile duvar arasında 20-25 cm boşluk var
bundan almaya niyetlendim hem fan hem malzeme olarak iyi duruyo
Hocam kasanıza sığcakmı + ramlerden dolayı fanıda takamayabilirsiniz dikkat edin.Mesaj otomatik birleştirildi:
arka fan çıkış ile duvar arasında 20-25 cm boşluk var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan almaya niyetlendim hem fan hem malzeme olarak iyi duruyo