işlemcin bütçen ve kasan nedir?Şuanda kullandığım soğutucu 2 radyatörlü. Fanın birisi bozulduğu için yeni fan almam gerekiyor. Ne önerirsiniz?
anladım ondan pek anlamıyorum anlayan varsa yardımcı olurİşlemcim 3600 kasa cc560 ama soğutucu önerisi istemiyorum. Fan lazım sadece. Kule tipi soğutucum var zaten.
bakayım bulabilirsem atayım inventus dan almıştımice 600 pro hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link var mı hocam?
Hocam kule tipi soğutucuya takacağım ya 2sini nasıl bağlayacağım?bakayım bulabilirsem atayım inventus dan almıştım
3lü şeklinde satılıyor galiba maleseffTHERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanı - inventus
THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK 66.17 CFM, 120mm PWM, ARGB ( Kontrolcü yok) Kasa fanıinventus.com.tr
Sıcaklığa göre hızlanıyor ya meselaHocam kule tipi soğutucuya takacağım ya 2sini nasıl bağlayacağım?
pvm fan bunlar anakart üzerinde ki cpufan soketine takarsan işlemci ısınınca hızlanacak soğuduğunda yavaşlayacakHocam kule tipi soğutucuya takacağım ya 2sini nasıl bağlayacağım?
Sıcaklığa göre hızlanıyor ya mesela
Argb fan kontrolcü var hocam. Ordakilerden birine taksam olur o zaman değil mi?pvm fan bunlar anakart üzerinde ki cpufan soketine takarsan işlemci ısınınca hızlanacak soğuduğunda yavaşlayacak
iki tane kablosu var hem argbyi baglarsın hem pwmiArgb fan kontrolcü var hocam. Ordakilerden birine taksam olur o zaman değil mi?