Phantom spirit alabilirsin kasan nedir?elimde r5 5600 var iki kule tipi soğutucu arasında kaldı bunlar thermalrigth peerless assasin 120 ile phantom spirith 120 se arasında kaldım uzun yıllar kullanıcam ileride işlemcimi r7 5800x3d ye yükselticem hangisini önerirsiniz
nzxt h500 flow
sıvı soğutma sevmiyorum kule tipi alıp yıllarca idare etsin istiyorum3600mm olmaz bunu alabilirsin yeterli olur.![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.665,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Phantom spirit alabilirsin o zaman.sıvı soğutma sevmiyorum kule tipi alıp yıllarca idare etsin istiyorum
o degılde profıl dıkkatımı cektı cocuklugumun cızgı fılmı SAMURAİ JACKelimde r5 5600 var iki kule tipi soğutucu arasında kaldı bunlar thermalrigth peerless assasin 120 ile phantom spirith 120 se arasında kaldım uzun yıllar kullanıcam ileride işlemcimi r7 5800x3d ye yükselticem hangisini önerirsiniz