Gurkanpiro
80+ Gold
frost commander sesli çalıstıgını soyledımYemin ederim ne hakkında konuşuyorsun hiçbir fikrim yok
frost commander sesli çalıstıgını soyledımYemin ederim ne hakkında konuşuyorsun hiçbir fikrim yok
İşlemcin ne kasan ne bunlarıda yazsanız keşkeSELAM,SIVI SOĞUTUCU ya denk bir kule tipi soğutucu önerir misiniz? , denk olmasada yakın olması çok daha iyi olur
Ondan daha sessiz çalışan soğutucu bulamayız vallafrost commander sesli çalıstıgını soyledım
r5 5600 e OC yapmak için istiyorum çok fazla ısınmasını istemiyorumAcaba hangi işlemciyi kullanıyorsunuz ?
7800x3d ye mi öneri alıyorsunuz yoksa 7500f ya da benzeri işlemci için mi ?
r5 5600 e OC yapmak için istiyorum çok fazla ısınmasını istemiyorum
Arkadaşların önerdiği fan 7800x3d ye bile yeterli. Söylediklerinden birini al çok düşünme.r5 5600 e OC yapmak için istiyorum çok fazla ısınmasını istemiyorum
kasadabuİşlemcin ne kasan ne bunlarıda yazsanız keşke
bunu bende düşündüm peki bu kasaya uyumlu mu?Uygun fiyata bence f/P ürünlerinden birisi
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
ilk toplamamda onun için hata pek istemiyorumArkadaşların önerdiği fan 7800x3d ye bile yeterli. Söylediklerinden birini al çok düşünme.
kral sen frost commanderın seslı calıstıgını soylemıstın dogru seslımımax 160mmye kadar destekliyor atılan modellerden birini alabilirsin
videolarda sesli çalıştığı söyleniyor 1-2 derece fark için gerek var mı bilemem alıcının tercihine bağllı : ))kral sen frost commanderın seslı calıstıgını soylemıstın dogru seslımı
İthalatçı firma 160mm desteklediğini yazmış.