Neler Yeni

Kule Tipi Soğutucu Öneri

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Arkadaşlar selam,
5600x işlemcim mevcut kule tipi soğutucu işimi görür düşüncesindeyim öneriniz nedir?

Bir kule tipi almıştım 3 tane fanı vardı 2 si bozuldu fan almaya kalksam daha pahalıya gelicek nerdeyse 😄

Kasa modeli : ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Arkadaşlar selam,
5600x işlemcim mevcut kule tipi soğutucu işimi görür düşüncesindeyim öneriniz nedir?

Bir kule tipi almıştım 3 tane fanı vardı 2 si bozuldu fan almaya kalksam daha pahalıya gelicek nerdeyse 😄

Kasa modeli : ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa
Hocam bütçeniz nedir ? Ben 11600 işlemci de Arctic Freezer Duo kullanıyorum gayet memnunum.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütçeniz nedir ? Ben 11600 işlemci de Arctic Freezer Duo kullanıyorum gayet memnunum.

Bütçe bilerek belirtmedim ama çokta aşırı pahalı bir şey istemiyorum, ucuza bile güzel soğutucuların olduğunu duymuştum o yüzden önerileri merak ediyorum.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bütçe bilerek belirtmedim ama çokta aşırı pahalı bir şey istemiyorum, ucuza bile güzel soğutucuların olduğunu duymuştum o yüzden önerileri merak ediyorum.
Fiyat performans olarak forumdaki arkadaşlar genelde Snowman T6 öneriyordu. Bazı konularda da SE-224 önerildiği görmüştüm. Kullanan arkadaşlar belki daha detaylı bilgi verebilir.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Fiyat performans olarak forumdaki arkadaşlar genelde Snowman T6 öneriyordu. Bazı konularda da SE-224 önerildiği görmüştüm. Kullanan arkadaşlar belki daha detaylı bilgi verebilir.
Teşekkür ederim bakalım görücez benim aldığım da snowman dı ama modeli nedir hatırlamıyorum 3 fanlıydı zaten anakarta sığdıramadım 2 fan olarak kullandım ondada teker teker fanlar bozuldu, tek fana düştüm fan almaya kalksam pahalıya geliyor diye düşünüyorum fan önerisi bile alabilirim 😄

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Teşekkür ederim bakalım görücez benim aldığım da snowman dı ama modeli nedir hatırlamıyorum 3 fanlıydı zaten anakarta sığdıramadım 2 fan olarak kullandım ondada teker teker fanlar bozuldu, tek fana düştüm fan almaya kalksam pahalıya geliyor diye düşünüyorum fan önerisi bile alabilirim 😄
Sizin kullandığını linkte paylaştığım ürün olabilir mi ? Eğer aynıysa fanları 90 mm görünüyor. 90 mm fan araştırıp alabilirseniz belki daha ucuz olabilir.

Calidelly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mete
Sizin kullandığını linkte paylaştığım ürün olabilir mi ? Eğer aynıysa fanları 90 mm görünüyor. 90 mm fan araştırıp alabilirseniz belki daha ucuz olabilir.

Siparişlere bir bakmam lazım bu iyi midir? acaba 😄

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
performax 120H

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
bu işin sonu fuma 2

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan

eskiden 150tlydi daha iyileri olabilir ben kullanıyorum memnunum

Top Bottom