Kule tipi soğutucu taktıktan sonra görüntü gelmiyor

xqlf0

80+
Reaksiyon skoru
11
Soğutucuyu taktıktan sonra görüntü gelmedi stok fanı taktım durum aynı ne olmuş olabilir

Ekler

• IMG_2135.webp
    IMG_2135.webp
    1.2 MB · Hit: 21
stok fanı sökerken çekmesi zor oldu mu ? belki işlemci oynamıştır biraz soğutucuyu sök işlemcinin tam oturmuş olduğundan emin ol

CPU hata ışıgın yanıyor işlemciyi sök tekrar tak pinleri kontrol et

stok fanı sökerken çekmesi zor oldu mu ? belki işlemci oynamıştır biraz soğutucuyu sök işlemcinin tam oturmuş olduğundan emin ol
yok olmadı işlemciyi çıkarttım yerinden işlemci soketine galiba termal macun sızmış biraz donuk gibi sebebi o olabilir mi

sokete termal macun mu sızmış ? bir fotoğraf atabilir misiniz hocam yakından soketin ?

yok olmadı işlemciyi çıkarttım yerinden işlemci soketine galiba termal macun sızmış biraz donuk gibi sebebi o olabilir mi
dostum eğer sokete macun gitmişse ve kısa devre olduysa ki olabilir termal macun çünkü biliyorsun iletken ve iletken olmayan macunlar var işin zor yani

Pinlere zarar gelmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kule tipi değil stok soğutucu

Pinlere zarar gelmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kule tipi değil stok soğutucu
ilk kule tipi takmış sorun çıkmış geri stok takmış

Temiz ve kuru bir diş fırçası ile çok yavaş temizle. Pinlerin yatış yönüne doğru yavaş hareketler yap. Uzun sürebilir, sabırla devam et.. Kırılmadıkça bir sorun yok bence.

Temiz ve kuru bir diş fırçası ile çok yavaş temizle. Pinlerin yönüne doğru yavaş hareketler yap. Uzun sürebilir, sabırla devam et.. Kırılmadıkça bir sorun yok b
zarar vermekten korkuyorum ama denicem hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,115
Üyeler
173,932
Son üye
a_aydnl
Geri