arkadaşlar hayırlı günler. kullanmış olduğum anakart: ASUS PRIME B450M-K II , yeni bir işlemci ( Ryzen 7 5700x3d) aldım. İşlemciyi soğutmak için aldığım soğutucu : Thermalright phantom spirint 120 se
Foto atsana nasıl engelliyorarkadaşlar hayırlı günler. kullanmış olduğum anakart: ASUS PRIME B450M-K II , yeni bir işlemci ( Ryzen 7 5700x3d) aldım. İşlemciyi soğutmak için aldığım soğutucu : Thermalright phantom spirint 120 se
taktığım zaman ekran kartımın yuvasını engelliyor. Anakartı değiştirip matx anakarttan atx boyutlu bir anakarta geçmek istiyorum ama uygun bir anakart bulamadım yardım edin.
Ne alaka kanka bende b450mk ve phantom spirt kullanıyorumarkadaşlar hayırlı günler. kullanmış olduğum anakart: ASUS PRIME B450M-K II , yeni bir işlemci ( Ryzen 7 5700x3d) aldım. İşlemciyi soğutmak için aldığım soğutucu : Thermalright phantom spirint 120 se
taktığım zaman ekran kartımın yuvasını engelliyor. Anakartı değiştirip matx anakarttan atx boyutlu bir anakarta geçmek istiyorum ama uygun bir anakart bulamadım yardım edin.
Atxarkadaşlar hayırlı günler. kullanmış olduğum anakart: ASUS PRIME B450M-K II , yeni bir işlemci ( Ryzen 7 5700x3d) aldım. İşlemciyi soğutmak için aldığım soğutucu : Thermalright phantom spirint 120 se
PCI slotu mesafesi az. o yüzden engellerEkran kartın ne senin çokmu geniş
Evet baktım bildiğin kapatıyor laPCI slotu mesafesi az. o yüzden engeller
asus dual rtx 4070ti kullanıyorumEkran kartın ne senin çokmu geniş
hocam bu anakarttı alsam aynı sorunu yaşarmıyımMSI MPG B550 Gaming Plus (ATX AMD AM4 DDR4 M.2 USB 3.2 Nesil 2 HDMI ATX Oyun Anakartı AMD Ryzen™ 5000 işlemciler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MPG B550 Gaming Plus (ATX AMD AM4 DDR4 M.2 USB 3.2 Nesil 2 HDMI ATX Oyun Anakartı AMD Ryzen™ 5000 işlemciler : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
2 el fiyatlara bakman lazım
bu atx kardeşim büyük aynı sorunu yasamazsin ama işte pahalilar 2 el bak atxhocam bu anakarttı alsam aynı sorunu yaşarmıyım