Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule tipi veya Sıvı soğutma önerisi

Hasgül44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Hasgül
Msı pro h610m-e anakarta sahibim i-7 1400f işlemcim bulunmaktadır.
Her ikisi için de uyumlu soğutucu ve işlemci arasında boşluk kalmayacak bir soğutucu arıyorum.
Elimde coolermaster halo black kule tipi sogutucu var ama bilgisayarımla uyumsuzmuş doğru mudur yoksa takılamadı acaba ?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Msı pro h610m-e anakarta sahibim i-7 1400f işlemcim bulunmaktadır.
Her ikisi için de uyumlu soğutucu ve işlemci arasında boşluk kalmayacak bir soğutucu arıyorum.
Elimde coolermaster halo black kule tipi sogutucu var ama bilgisayarımla uyumsuzmuş doğru mudur yoksa takılamadı acaba ?
Kasan ve bütçen nedir?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
kasa rampage fusion 650w 80+ temperli
bütçe 2k 2.250ye kadar
Aslında o soğutucu kasana uyumlu sığması lazım ama zaten pek iyi bir soğutucu değil bunu alabilirsin kasana sığar yeterli olur.

Hasgül44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında o soğutucu kasana uyumlu sığması lazım ama zaten pek iyi bir soğutucu değil bunu alabilirsin kasana sığar yeterli olur.
soğutucuyu bilgisayarcıya götürdüm ama soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldığını söyledi attığınız linktekinin de öyle olup olmayacağını nasıl anlayabiliriz ?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
soğutucuyu bilgisayarcıya götürdüm ama soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldığını söyledi attığınız linktekinin de öyle olup olmayacağını nasıl anlayabiliriz ?
Yani bende bilmiyorum tam ama soğutucu kasana uyumlu gözüküyor bilgisayarcı belki düzgün takamamış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,260
Üyeler
172,637
Son üye
Kerem Metehan
Top Bottom