Neler Yeni

Öneri KULLAKLIK TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Hangisini ilk once almalıyım

• Kullaklık

Oylar: 8 66.7%
  • mouse

Oylar: 4 33.3%
  • Klaviye

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Arkadaşlar yeni pc topladım maus ve klaviye dandik oyuncu degil kablosuz ikiside ucuza aldım leptop için kulanıyordum şimdide pc de kullaklık olarak telefonumun kulaklıgını kullanıyorum pc yi oyun ve iş için kullanacam şimdi dacece birini satın alma durumum var sizce hangisi ni oncelikli alıyım ve bana model onerirmisiniz maus biraz sıkıntı yapıyor ama çok degil sizce hangi parcayı alıyım ve bana önerin almanyada yaşıyorum 30 dolarlık bütçem var

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Arkadaşlar yeni pc topladım mouse ve klaviye dandik oyuncu degil kablosuz ikiside ucuza aldım leptop için kulanıyordum şimdide pc de kullaklık olarak telefonumun kulaklıgını kullanıyorum pc yi oyun ve iş için kullanacam şimdi dacece birini satın alma durumum var sizce hangisi ni oncelikli alıyım ve bana model onerirmisiniz mouse biraz sıkıntı yapıyor ama çok degil sizce hangi parcayı alıyım ve bana önerin almanyada yaşıyorum 30 dolarlık bütçem var
Kablosuz bir kulaklık öneririm. Kulaklığın telefona bağlanmasını istiyor musunuz ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
bütçe

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Arkadaşlar yeni pc topladım mouse ve klaviye dandik oyuncu degil kablosuz ikiside ucuza aldım leptop için kulanıyordum şimdide pc de kullaklık olarak telefonumun kulaklıgını kullanıyorum pc yi oyun ve iş için kullanacam şimdi dacece birini satın alma durumum var sizce hangisi ni oncelikli alıyım ve bana model onerirmisiniz mouse biraz sıkıntı yapıyor ama çok degil sizce hangi parcayı alıyım ve bana önerin almanyada yaşıyorum 30 dolarlık bütçem var
Önce kulaklık almalısın. Klavye mouse çok mühim değil bence

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Önerdigin bir kullaklık varmı
Hocam almanyada yaşadığınızı söylediniz, hangi sitenin fiyatına bakıp söyleyebilirim fikrim yok. Kur farkı önemli değil kafadan hesaplanır da ürünlerin almanya fiyatını bilmiyorum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
600tl ise

orta kalitede sorun çıkarmaz

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam almanyada yaşadığınızı söylediniz, hangi sitenin fiyatına bakıp söyleyebilirim fikrim yok. Kur farkı önemli değil kafadan hesaplanır da ürünlerin almanya fiyatını bilmiyorum.
Blackshark v2x usb önerebilirim

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
600tl ise

orta kalitede sorun çıkarmaz
Knk ben bir parça kastediyord kaliteli olsun 600 tl olsun

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Yok bir tan var zaten ben pc icin sadece bide bende bluttuth yok o yuzde kablolu tercih edebilirm
Bluetooth istemiyorsanız size direkt olarak "Logitech G733" kulaklığını öneririm. Hem hafif olduğu için iş için rahatça kullanırsınız hemde ses kalitesi gerçekten güzel olduğu için oyun tarafında da çok güzel bir performans elde edersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pardon 300 dolar diye gördüm.

yasssofe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
yusuf bolat
Bluetooth istemiyorsanız size direkt olarak "Logitech G733" kulaklığını öneririm. Hem hafif olduğu için iş için rahatça kullanırsınız hemde ses kalitesi gerçekten güzel olduğu için oyun tarafında da çok güzel bir performans elde edersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pardon 300 dolar diye gördüm.
ooooooooooooooo knk islemciyi okadara almadik hahahhahahahahha

Top Bottom