Neler Yeni

Kullandığım bir crack dosyasında virüs total 3 tane şey buldu.

DaffyGraphic

80+ Silver
Virüs total linki bu.Sorun başlıktaki gibi.Setup dosyası sadece.Şuan kasperskydan o dosyayı tarattım yine bir şey yok.Malwerbytesla pcyi taratmıştım yine birşi yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Virüs total linki bu.Sorun başlıktaki gibi.Setup dosyası sadece.Şuan kasperskydan o dosyayı tarattım yine bir şey yok.Malwerbytesla pcyi taratmıştım yine birşi yok.
Crack dosyası zaten bir çeşit virüstür. Oyuna bulaşıp onu ücretsiz oynamanı sağlar. O yüzden bence normal bir durum.

zakuke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ali
Tamamda,virustotal neden böyle dedi bilmiyorum.
hocam adını duymadığım bir kaç tane antivirüs uyarı vermiş sadece bence o antivirüslerin kendi koruması lazımdır kaspersky eset gibi antivirüsler uyarı vermediyse güvenle kullanabilirsiniz

DaffyGraphic

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam adını duymadığım bir kaç tane antivirüs uyarı vermiş sadece bence o antivirüslerin kendi koruması lazımdır kaspersky eset gibi antivirüsler uyarı vermediyse güvenle kullanabilirsiniz
Şuan yeniden taratacağım malwrbytesle.Virüslerden oldukça korunmaya çalışan birisiymde

En İyi Cevap
7
Crack dosyasında virüs olması normal. Çünkü adı üstünde "crack" yani bir programın ayarları ile uyguladığı için (cracklediği için) bazı antivirüsler virüs olarak algılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,782
Üyeler
164,191
Son üye
Trygon
Top Bottom