Neler Yeni

Kullanma Tarihi Geçmiş Parfüm Kullanılır mı?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Çok sevdiğim bir markanın parfümünü kullanıyordum. Yıllar sonra bitti elimde olan diğerini kullanmak isterken kullanma tarihini 4 yıl geçtiğini fakettim. Hala güzel kokuyor ve rahatsiz etmiyor. Sıfır ilk defa açtım. Kullanılır mı?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Parfümünüzün son kullanma tarihi geçerse, parfümü kullanmak hoş olmayan bir kokuya, cilt tahrişlerine veya - bazı durumlarda - alerjik reaksiyona neden olabilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,086
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Parfümünüzün son kullanma tarihi geçerse, parfümü kullanmak hoş olmayan bir kokuya, cilt tahrişlerine veya - bazı durumlarda - alerjik reaksiyona neden olabilir.
Google'a sorsan ölme ihtimalin de çıkıyor.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok sevdiğim bir markanın parfümünü kullanıyordum. Yıllar sonra bitti elimde olan diğerini kullanmak isterken kullanma tarihini 4 yıl geçtiğini fakettim. Hala güzel kokuyor ve rahatsiz etmiyor. Sıfır ilk defa açtım. Kullanılır mı?
200 ML Armani Code parfümü 4 sene boyunca kullanmıştım. Ne kokusunda ne başka bir şekilde sorun yaşamadim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Alerji falan yapabilir yinede dikkatli olun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Az bir sık cildini rahatsız etmiyorsa kullanırsın ilk defa açmışsın sonuçta.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
ama sonuçta cild tahrişi riskide olabilir adamlar son kullanma tarihi koyduğuna göre zarar verecebilecek etkenler çıkarabilir diye koyuyor
Vazgeçtim zaten. Süs niyetine kullanacağım kutusunu. Şuan 700 TL olmuş 400ml'İ. Zamanında 150TL ye çok demiştim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ama sonuçta cild tahrişi riskide olabilir adamlar son kullanma tarihi koyduğuna göre zarar verecebilecek etkenler çıkarabilir diye koyuyor
Ek olarak zamanla parfümler oksitlenir ve alkol oranı yükselirmiş bu da cildde tahriş kızarlıklık ve alerjik reaksiyonlara yol açarmış. (bunları bende bilmiyordum mesela)

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Benim parfümünde geçmişti fakat çok pis kokuyordu o yüzden attım.

Top Bottom