🔥İndirim Kumtel 70 Litre Tavuk Çevirmeli Fırın 2500₺🔥

nvdiageforce78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14

2 ay önce 2850₺ ye almiştim tavuk çevirme aparatida var harika detay süper pişiriyo bu fiyata kaçmaz 2 tanede tepsiyle geliyo
1729887049845.jpeg

arkadaşımın evinin mutfağı yandığından beri uzağım bu markaya

bende var tavsiye etmem. çok büyük. daha küçük bi fırın alın. tavuk çevirmeside rezillik. gidin hazırını alın daha iyi. yapmaya çalışırken hayattan soğursunuz.

Bu modeli bilmiyorum da zamanında ucuz midi fırınını aldım, iade ettim. Yalıtım hiç yoktu. Fırının dıştan yanları 80,üstü 110 dereceye çıkıyordu. 45 dakika yandığında fırın içi sıcaklığı 200 dereceye ulaşamadı. Aynen bu şekilde müşteri hizmetlerine rapor tutturup iade etmiştim. 2017 gibi 30 liraya almıştım, o fiyata ancak elektrikli ısıtıcı veriyorlardı, fiyatına diyecek yok.

Gayet güzel 1700 TL'ye almıştım zamanında 2 senedir tık demedi. Boyutu büyük. Mutfakta yer sıkıntısı varsa almayın. Benim koyacak yerim var. Güzel pişiriyor tavsiye ederim. Yorumlara çok aldanmayın. Tavuk çevirme özelliğide çalışıyor 1.5-1.7 kg üstü tavuğu takmanızı çok önermem. Tavuk çevirme yapan yerlerdeki gibi küçük boyutlu tavuğu takın ve kanat ve but kısımlarını sabitleyin. Bir fırının yapması gereken herseyi yapıyor. Çok pişirmiyor kurutmuyor vs. temizlik olayına gelirsekte yağ çözücüyle falan temizledik içini defalarca pas vs. tutmadı. Kalitesi fiyatına göre gayet iyi ve yeterli yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri