Neler Yeni

Kuran-ı Kerim'e Tekme Atıp Video Çeken Çocuklar

Ukhai

80+ Bronze
Bu sabah okulda lise öğrencileri Kuran-ı Kerim'e tekme atıp kayda alıp sosyal medyada paylaşmışlar ve savcılık tarafından çocukların hepsine soruşturma açılmış. Sizce verilen karar doğru mu veya siz olsaydınız ne gibi cezalar verilmesini veya verilmemesi uygun bulurdunuz.
Sadece düşüncelerinizi merak ediyorum.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
uyarı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Verilen karar doğru mu diye mi sordun? Buna yanlış deme imkanımız var mı? Bu gençler ne yaptıklarının farkında değiller. Büyüyünce biz ne yapmışız deyip pişmanlık çekecekler. İnanmamak bu değil. Bu ağır saygısızlık.
18 yaşından küçük oldukları içinde başlarına pek bir şey geleceğini zannetmiyorum ancak toplum nezdinde ağır bir yara alacaklar.

Son düzenleme:

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verilen karar doğru mu diye mı sordun? Buna yanlış deme imkanımız var mı? Bu gençler ne yaptıklarının farkında değiller. Büyüyünce biz ne yapmışız deyip pişmanlık çekecekler.
18 yaşından küçük oldukları içinde başlarına pek bir şey geleceğini zannetmiyorum ancak toplum nezdinde ağır bir yara alacaklar.
Yukarıda da bahsettiğim gibi belki bazıları yanlış bir karar olduğunu da düşünebilir sadece insanların fikirlerini ve düşüncelerini merak ediyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yukarıda da bahsettiğim gibi belki bazıları yanlış bir karar olduğunu da düşünebilir sadece insanların fikirlerini ve düşüncelerini merak ediyorum.
Anladım dostum da. Yani şimdi biri gelip "yanlış karar, inançlara bu derecede saygısızlık edilmesi normal" mı diyecek nasıl savunacak onu merak ettim.

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben direk hapis cezası çünkü hiç bir dine zarar veremezsin ve saygı duymalısın müslümanlarda hristiyan kutsal olan şeylere zarar veremez
3-5 tane çocuk dine zarar veremez merak etme.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Herhangi birinin kutsalına bu denli saygısızca yaklaşılmasını doğru bulmuyorum. Paylaşanların ceza alacaklarını sanmıyorum bu arada.

Top Bottom