Neler Yeni

Kuran-ı Kerim'e Tekme Atıp Video Çeken Çocuklar

Bitti diyen yok.

Bunu diyende yok, senin dini görüşün, yaşama stilin ile saygısızlık yapıp bununla övünen birine karşı ne yapardın? Dini görüşünüzü az çok yazdığınız mesajlardan biliyorum, empati yapmaya çalışın.

Birinin yanında türk bayrağını yakıp onuda paylaştığını düşün, bu tip şeylere dalga geçmenin haddi hesabı yoktur.
İlk durumda gülüp geçerdim zaten internette çok görüyorum ikinci durumdaysa ırk ile dinin karşılaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

123kral14

80+ Silver
Annesinden babasından sevgi görmemiş bunun üstüne de kendini geliştirmemiş çocuklar. Disiplinde yeseler yeri, para cezası alsalar da yeri. Kanımca dersleri çok kötü, içki ve sigarayı havalı bulan klasikleşmiş tr serserileri. Bunun yetiştirememiş baba bu görüntülerin üstüne bir de dayak atar çocuğa, çocuk bu sefer gaspçı olur. Tüm bunlar aile sevgisinin olmamasından kaynaklanıyor.

Bura.K

80+ Silver
Ben direk hapis cezası çünkü hiç bir dine zarar veremezsin ve saygı duymalısın müslümanlarda hristiyan kutsal olan şeylere zarar veremez
Öyle herkese hapishane cezası verilse idi her mahallede hapishane olurdu. Çocuk bunlar, hapis cezası çok ağır kaçar. Sosyal medya, para ve disiplinlik/okuldan uzaklaştırma almaları yeterlidir. Dine zarar değil, saygısızlıktır bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dinimizi koruyan kanun yok.
Devletin dini Yoktur, Türkiye Laiktir ve Laik kalacaktır. Tüm Dinleri kapsayan ceza sistemleri var zaten. Aynısı İncil'e yapılsa bu tepkiyi göstermez idiniz. İdam ne demek? Ne içtiniz siz? Çocuk bunlar çocuk! İdam diyor bide, çıldırmamak elde değil.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Herkes herkesin dinine inanmasa bile saygı duymak zorunda Kuran benim için ne kadae önemliyse İncil de ona inanalar için önemlidir. Kendi düşüncenize saygı duyulmasını istiyorsanız önce başkalarının dinine saygı duymanız gerek.

Tre-x

80+ Silver
İmam-hatipli cikarlarsa şaşırmam

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Gençlik bitmiş diyoruz.
Umarım amaçlarına ulaşıp kızları etkileyememiştir bu ergen Hawlı çocuklar.
antalya da normal gibi.

Bergee

80+ Silver
İğrenç bir olay. Hiçbir dine inanmasan bile SAYGI göstereceksin! Zorundasın. Saygıyı öğrenmediysen kimseden de saygı beklemeyeceksin. Şahsen şuan o 2 çocuk karşımda olsa Allahına kavuşturmuştum muhtemelen. Yazık anneler babalar çocukları okuyup eğitim alsın öğrensin adam olsun diye okula gönderiyorlar bunların yaptıklarına bak gerçekten çok yazık! Eğitim sistemi zaten çok kötü insanların bu hale gelmesinde de en büyük etken o lanet program TİKTOK. Acilen buna bir çözüm bulunmalı aksi takdirde ülke çığırından ciddi mana da çıktı. Allah yardımcımız olsun..

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
İğrenç bir olay. Hiçbir dine inanmasan bile SAYGI göstereceksin! Zorundasın. Saygıyı öğrenmediysen kimseden de saygı beklemeyeceksin. Şahsen şuan o 2 çocuk karşımda olsa Allahına kavuşturmuştum muhtemelen. Yazık anneler babalar çocukları okuyup eğitim alsın öğrensin adam olsun diye okula gönderiyorlar bunların yaptıklarına bak gerçekten çok yazık! Eğitim sistemi zaten çok kötü insanların bu hale gelmesinde de en büyük etken o lanet program TİKTOK. Acilen buna bir çözüm bulunmalı aksi takdirde ülke çığırından ciddi mana da çıktı. Allah yardımcımız olsun..
Aynı cümle içinde hem saygıdan bahsedip hem de o iki çocuğu görsem Allah'ına kavuştururum demen senin de ne kadar "saygılı" olduğunu belli ediyor. Ayrıca insanların bu hale gelmesinin nedeninin herhangi bir uygulama değil aile eğitimi olduğunu düşünüyorum.

Bergee

80+ Silver
Aynı cümle içinde hem saygıdan bahsedip hem de o iki çocuğu görsem Allah'ına kavuştururum demen senin de ne kadar "saygılı" olduğunu belli ediyor. Ayrıca insanların bu hale gelmesinin nedeninin herhangi bir uygulama değil aile eğitimi olduğunu düşünüyorum.
Ne alaka saygı göstermeyene saygı göstermem? Respect to respect bilmem anlatabildim mi ;) Ayrıca evet aile faktörüde mevcut.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ppdeki sizmisiniz

Top Bottom