Coolpanda
80+ Silver
22 yaşındayım. Deizm ideolojisinden sonra İslamı seçmiş birisiyim. Ailem benim dinim hakkında asla söz sahibi asla olamaz -ki zaten babam müslüman da değil. Yaptığın yorumdan önyargılı birisi olduğunu görüyorum ve bu sebeple bilakis senin Türkiye'nin geliş(e)memesindeki olan payının büyük olduğunu düşünüyorum. Sizlerin muhtemelen kabul ettiğiniz doğru yanlış ayırt etme ölçünüz olan "Etik Kuralları"nda eğer meslek sahibi kişi etik kuralların çiğnerse meslekten atılma/gruptan dışlanma ile sonuçlanması doğaldır. Sizin etik kurallarınıza göre dahi ben sonuna kadar haklıyım. Sen etik kurallarına uymayan, birşeyler bildiğini zanneden, kendini aydın sanan, toplumun değer ve normlarını küçümseyen ve anonim hesap üzerinden tanımadığın kişilere "size acıyorum" diyerek saygısızlık yapan bir insanımsısın.Evet, Türkiye'nin neden gelişmediğinin bir kanıtı daha. Şiddet meğimli kendi Dinini şiddetle savunan birisi. Elinizde olsa İdam edersiniz çocuğu. Aynısı başka bir Dinin Kutsal Kitabına yapılsa takmazsınız bile ama gel görki "Kutsal Değerlere Saygı" dersiniz. Acıyorum halinize. Yaşınız kaç? Büyük ihtimalle 14 yaşında aileniz tarafından kendinize İslam dayatılan bir kişisiniz.
Son düzenleme: