Neler Yeni

Kur'an'a Tekme Atan Öğrencilerin Cezası Belli Oldu

Coolpanda

80+ Silver
Evet, Türkiye'nin neden gelişmediğinin bir kanıtı daha. Şiddet meğimli kendi Dinini şiddetle savunan birisi. Elinizde olsa İdam edersiniz çocuğu. Aynısı başka bir Dinin Kutsal Kitabına yapılsa takmazsınız bile ama gel görki "Kutsal Değerlere Saygı" dersiniz. Acıyorum halinize. Yaşınız kaç? Büyük ihtimalle 14 yaşında aileniz tarafından kendinize İslam dayatılan bir kişisiniz.
22 yaşındayım. Deizm ideolojisinden sonra İslamı seçmiş birisiyim. Ailem benim dinim hakkında asla söz sahibi asla olamaz -ki zaten babam müslüman da değil. Yaptığın yorumdan önyargılı birisi olduğunu görüyorum ve bu sebeple bilakis senin Türkiye'nin geliş(e)memesindeki olan payının büyük olduğunu düşünüyorum. Sizlerin muhtemelen kabul ettiğiniz doğru yanlış ayırt etme ölçünüz olan "Etik Kuralları"nda eğer meslek sahibi kişi etik kuralların çiğnerse meslekten atılma/gruptan dışlanma ile sonuçlanması doğaldır. Sizin etik kurallarınıza göre dahi ben sonuna kadar haklıyım. Sen etik kurallarına uymayan, birşeyler bildiğini zanneden, kendini aydın sanan, toplumun değer ve normlarını küçümseyen ve anonim hesap üzerinden tanımadığın kişilere "size acıyorum" diyerek saygısızlık yapan bir insanımsısın.

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
22 yaşındayım. Deizm ideolojisinden sonra İslamı seçmiş birisiyim. Ailem benim dinim hakkında asla söz sahibi asla olamaz -ki zaten babam müslüman da değil. Yaptığın yorumdan önyargılı birisi olduğunu görüyorum ve bu sebeple bilakis senin Türkiye'nin geliş(e)memesindeki olan payının büyük olduğunu düşünüyorum. Sizlerin muhtemelen kabul ettiğiniz doğru yanlış ayırt etme ölçünüz olan "Etik Kuralları"nda eğer meslek sahibi kişi etik kuralların çiğnerse meslekten atılma/gruptan dışlanma ile sonuçlanması doğaldır. Sizin etik kurallarınıza göre dahi ben sonuna kadar haklıyım. Sen etik kurallarına uymayan, birşeyler bildiğini zanneden, kendini aydın sanan, toplumun değer ve normlarını küçümseyen ve anonim hesap üzerinden tanımadığın kişilere "size acıyorum" diyerek saygısızlık yapan bir insanımsısın.
Evet Burhan, çok Komiksin. 22 yaşına kadar okuduğunu anlama eğitimi almamış şahıs gelip bana "insanımsı" diyor. Şiddeti çözüm olarak gören birisi bana "geri kafalı" diyor 😂
birşeyler bildiğini zanneden, kendini aydın sanan, toplumun değer ve normlarını küçümseyen
1- Egolu tavır mı aldım? Okuduğunu anlama eğitimi almadığının 1. Kanıtı.
önyargılı birisi olduğunu görüyorum
Yanlış görüyorsun ve mesajımı iyi okumamışsın. 2. Kanıt.
saygısızlık yapan
Saygısızlığın "S"si yok mesajda ancak sizin yazdığınız mesaj tam bir fiyasko. 3. Kanıt.

22 yaşınıza gelmişsiniz. Size gidip Edep ve Doğruyu anlatmamı beklemeyin, gerçi takındığınız tavırla ne anlarsınız ya 😂 Diğer paragraflara cevap yazma gereksinimi bile duymadım.

Suwariba

80+ Silver
Evet Burhan, çok Komiksin. 22 yaşına kadar okuduğunu anlama eğitimi almamış şahıs gelip bana "insanımsı" diyor. Şiddeti çözüm olarak gören birisi bana "geri kafalı" diyor 😂

1- Egolu tavır mı aldım? Okuduğunu anlama eğitimi almadığının 1. Kanıtı.

Yanlış görüyorsun ve mesajımı iyi okumamışsın. 2. Kanıt.

Saygısızlığın "S"si yok mesajda ancak sizin yazdığınız mesaj tam bir fiyasko. 3. Kanıt.

22 yaşınıza gelmişsiniz. Size gidip Edep ve Doğruyu anlatmamı beklemeyin, gerçi takındığınız tavırla ne anlarsınız ya 😂 Diğer paragraflara cevap yazma gereksinimi bile duymadım.
boşuna yoruyorsun kendini

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bunu yapanlar gelecekler ve hayatları karardı bence.
Zaten Twitter büyük gündem olmuştu.
Bu özür videosu.
,asdvgsdfg.jpg

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
bu kararın siyasi olduğunun farkındasınızdır umarım arkadaşlar burada iyi olmuş ders olsun vs yazmışsınız da

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

Saçmalık.Kesinlikle saçmalık.Uzaklaştırma,kınama değişik disiplin suçları mevcut.Veya onlara özel değişik bir olayda yapılabilir fakat.Okuldanda atmayı geçip örgün eğitimden yasaklamak kadar saçma bir şey yok.Sen bu çocuğun neden böyle davrandığının üstüne gitmeyip bilgi vermeyip okuldan atmakla bu iş çözülmez.Yok işte iyi olmuş zaten bundan adam olmazdı falan bunları geçin arkadaşlar.Böyle diye diye zaten her taraf soymantı dolu.İleride kendine bakıp harbi malmışım diyeceği bir hareket.Milli eğitim bence yanlış karar almış.Değişik eğitimler vermeli bence bu çocuklara saygıyı öğretmeliler.Aileden öğrenmemiş okuldamı öğrenecek işinide geçin.Herkezsin ailesi bir değil.İşin özü yanlış bir karar.

Erblicket

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak anbarkaya
Eğitim hakları elinden alınmış, örgün eğitim göremeyecekler.

Şahsi fikrim: Öğrenciye, dinin vecibelerine ve emanetlerine saygılı olmayı okulda öğretirsin, okuldan atarak değil. Şimdi belki bu çocuklar hayatları boyunca Kur'an'dan nefret edecekler. Engizisyon vari bir cezalandırma olmuş.

Olay benim oturduğum çevrede olmuştu , bu zamanlarda poserlik çok fazla olduğndan insanlar yanlış yollara sapabiliyolar , okuldan da atıldıklarını sanmıyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu çocuklara ilkokulda kutsal ve manevi değerlere saygı yerine matematiği öğrettiğimiz için topluma böyle saygısızlar karıştı.
Ayrıca dini aşırı normalleştirmenin sonuçlarından birisi de bu. Sen gidip her yere İmam Hatip lisesi açarsan, her mitingde dini konuları ele alırsan, her konuşma ve kararda dini duygularla hareket edersen din o kadar normalleşir ki artık kutsal bir şey olmaktan çıkar. Millet eve yakın diye çocuğunu imam hatibe gönderiyor.
Kısacası biz bu çocukları eğitmiyoruz ve dini çok normalleştirip kutsal bir şey gibi göstermektense sıradan bir şey gibi gösterdiğimiz için böyleleri de milyarlarca kişinin kutsal değerine saygısızlık edip komikmiş gibi Tiktok'a atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,156
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu
Top Bottom