Neler Yeni

Kürdistan bir ülke olsaydı, ensestlik yasal olur muydu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Joe
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim şekilde lütfen beni linçlemezseniz çok sevinirim. Hepimizin bildiği üzere idealleri/hayalleri kürdistan olanın finali kabristanın altında azapların en büyüğünü çekmekle noktalanır. Amacım terör sempatizanlığı yapmak değildir. Benim asıl merak ettiğim skandallık ensest ilişkilerin çoğu kültürlerde tabu olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Başlıkta değinmek istediğim mide bulandırıcı rezillik ülke olsaydı eğer ensestlik başını alıp gider miydi bunu merak ettiğim için bu konuyu açma gereği duydum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son olarak, düşünülmesi bile aşırı tehlikeli bir durum.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
böyle bir konu açtığına göre fena kudurmuşsun ....
kürtlerin çoğu akraba evliliği yapsa da genel itibariyle çoğunluğu müslümandır ve ensens ilişki yok denecek kadar azdır. her ilde ensest ilişki haberi arasan internette rahatlıkla bulabilirsin genele vurulduğunda kürtlerde ensest ilişki azdır. batıda türk diye geçinenlerde daha fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Ege
Hiç uzatmıyorum k*ürdistan kurulcak diyenlerin yeri sarı torbadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Joe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç uzatmıyorum k*ürdistan kurulcak diyenlerin yeri sarı torbadır.
Aynen öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir konu açtığına göre fena kudurmuşsun ....
kürtlerin çoğu akraba evliliği yapsa da genel itibariyle çoğunluğu müslümandır ve ensens ilişki yok denecek kadar azdır. her ilde ensest ilişki haberi arasan internette rahatlıkla bulabilirsin genele vurulduğunda kürtlerde ensest ilişki azdır. batıda türk diye geçinenlerde daha fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Yalnız hocam, fena kudurmuşsun dediniz ya şimdi. Milli olamadım. Hayat Kadınlarına yedirecek parayı bile bulamıyorum. Hükümetimiz sağolsun.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Arif
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim şekilde lütfen beni linçlemezseniz çok sevinirim. Hepimizin bildiği üzere idealleri/hayalleri kürdistan olanın finali kabristanın altında azapların en büyüğünü çekmekle noktalanır. Amacım terör sempatizanlığı yapmak değildir. Benim asıl merak ettiğim skandallık ensest ilişkilerin çoğu kültürlerde tabu olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Başlıkta değinmek istediğim mide bulandırıcı rezillik ülke olsaydı eğer ensestlik başını alıp gider miydi bunu merak ettiğim için bu konuyu açma gereği duydum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Son olarak, düşünülmesi bile aşırı tehlikeli bir durum.
Yrraama olurdu. Konuyu açan arkadaş bi lafım yok bu arada.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Ege
@fatihmra yoruma gülücük atmış senide sarı torbaya koyacas rahat ol
(İroni amaçlıysa sözüm yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan
Kürtler ve ensestlik aynı cümlede bile durmazlar nerden çıkardın bunu(!)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom