Tercih meselesi kuronami gözüne hoş geliyorsa kalsınGeçenlerde kuronami Sheriff almıştım. Herhangi bir yükseltme veya maç yapmadım. Bugün yıldız belası Vandal gelmiş, sizce iade etmeli miyim
Not: Vandal'da Gaia ve Zamanın Ötesi var
Kuronami seviyorum evet ama yıldız belasını da çok seviyorum, bakınca Vandal skinim var kararsız kaldım o yüzden ama büyük ihtimalle almamTercih meselesi kuronami gözüne hoş geliyorsa kalsın
Sen bilirsin tercih meselesi açıkçası bence hangisi daha çok içine yatıyorsan onu alGeçenlerde kuronami Sheriff almıştım. Herhangi bir yükseltme veya maç yapmadım. Bugün yıldız belası Vandal gelmiş, sizce iade etmeli miyim
Not: Vandal'da Gaia ve Zamanın Ötesi var
Reis şimdi yıldız belasını severim evet ama Sheriff te skin yok almazsam skinsiz Sheriff oynanmıyor falan filan kafa karışık yaSen bilirsin tercih meselesi açıkçası bence hangisi daha çok içine yatıyorsan onu al
Aradığın bir desen değilse boşuna iade etme sheriff desenleri baya güzel oluyor ve üstelik her eko turda kullanıyorsun.Reis şimdi yıldız belasını severim evet ama Sheriff te skin yok almazsam skinsiz Sheriff oynanmıyor falan filan kafa karışık ya
Açıkçası tek vuruş oyuncusu değilim ben anlık sprey oynuyorum stilim bu vandal ile phantom oynuyorum bu sebeple oyunlarda sherif i tercih etmiyorum kafa dağıtmaya oynuyor olsam alırım sadece ben olsam gaia alırdım zamanın ötesi sade bir skin gaia daha canlı açıkçası görünüşten dolayı skin aldığımız için genelde gaia alırdım farklılık olsunReis şimdi yıldız belasını severim evet ama Sheriff te skin yok almazsam skinsiz Sheriff oynanmıyor falan filan kafa karışık ya
Zamanın Ötesi kullandıktan sonra Gaia çok dandik gelmeye başladı niyeyseAçıkçası tek vuruş oyuncusu değilim ben anlık sprey oynuyorum stilim bu vandal ile phantom oynuyorum bu sebeple oyunlarda sherif i tercih etmiyorum kafa dağıtmaya oynuyor olsam alırım sadece ben olsam gaia alırdım zamanın ötesi sade bir skin gaia daha canlı açıkçası görünüşten dolayı skin aldığımız için genelde gaia alırdım farklılık olsun
Hocam yıldız belası vandal inanılmaz bayıyo 1 haftadan sonra, ama bütün skinler için geçerli bu diyeceksin fakat yıldız belası için daha da bayıyoZamanın Ötesi kullandıktan sonra Gaia çok dandik gelmeye başladı niyeyse