Neler Yeni

Kurtlar Vadisi Jeneriği Nasıl istediğimiz Gibi Editleyebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Merhaba Arkadaşlar. Ben editten çok anlamıyorum bu yüzden sizden destek istiyorum
Kurtlar Vadisi Jeneriği bilirsiniz belki dizi tarihinin en iyi jeneriklerinden olabilir hele o " Ve KURTLAR KONSEYİ" yazan kısım adeta ayrı bir hava katıyor.
Sizden ricam nasıl bunu kendime göre yapabilirim istediğim şekilde internette bu konu hakkında detaylı bilgi ve videolu anlatım bulamadım. Bu işi bilenler yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,155
İsim
a l p e r
Edit yapmak için hayal gücünün geniş olmalıdır. Birazcıkta teknik bilgiye bakar.

Nasıl bir şey yapmak istiyorsun?

Kurtlar konseyi yazan yeri kaldırıp Falcon yazacaksan eğer önce Google'dan videodan yazı kaldırma diye arat. Yazıyı kaldırdıktan sonra kendi isminin üstünde havai fişek bile çaktırırsın. Sana kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela oradaki bütün karakterleri kaldırıp kendi istediğim karakterleri koyacağım bende boş template var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,155
İsim
a l p e r
Mesela oradaki bütün karakterleri kaldırıp kendi istediğim karakterleri koyacağım bende boş template var
Koyacağın karakterlerin arkaplanlarını kaldırdıysan bu şekilde (iphone'da fotonun üstüne basılı tutunca otomatik kaldırıyor) gerisi basit.

1696335623930.png

Bu şekilde kaldırdın arkaplanı bu karakter videonun neresinde çıksın istiyorsan o kısma koyuyorsun sonra da süresini ayarlıyorsun.

Kullandığın programda süre özelliği yoksa videoyu parçalar haline böl her parçaya ayrı ayrı karakter koyarsın her parçada farklı karakter ve yazı görünür.

Kullanacağın karakterlerin fotoğraflarını at ben arkaplanlarını kaldırıp atabilirim sana tekrar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendim bi deneyeyim yapamazsam sendeyim hocam sağolasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,446
Üyeler
159,336
Son üye
Erdalion
Top Bottom